Квіткова набрала зайві кілограми та показала, як тепер виглядає: від тоненької тростинки нічого не лишилось

Відома українська блогерка Даша Квіткова повідомила, що набрала вагу. Знаменитість продемонструвала, як виглядає з оновленою фігурою. Шанувальники помітили зміни

Даша Квіткова здобула особливу популярність після участі в проєкті “Холостяк”. Там зірка знайшла своє кохання. Разом із головним героєм того сезону Нікітою Добриніним дівчина побудувала сім’ю та виховувала спільного сина Лева. На початку цього року зіркова пара повідомила про розлучення, а не так давно почала процес офіційного розірвання шлюбу.

Хай там як, але розставання з чоловіком стало для Даші Квіткової лише поштовхом до кращих змін. Знаменитість почала більше займатись спортом, приділяти багато уваги своєму моральному та фізичному здоров’ю, а також піклуватись про себе та свого сина Лева ще більше. Так, за останній рік блогерці вдалось серйозно схуднути, втім нещодавно кілограми повернулись. У чому річ, Даша Квіткова пояснила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Даша Квіткова пояснила, чому знову набрала додаткові кілограми
Даша Квіткова пояснила, чому знову набрала додаткові кілограми

У своєму Інстаграм-блозі Даша Квіткова розповіла про те, що і дійсно набрала вагу. Першими на це звернули увагу підписники відомої української блогерки. Користувачі мережі зазначили, що їм здається, ніби м’язи Квіткової стали більш накачаними. Знаменитість підтвердила здогадки своїх шанувальників і пояснила, що її заняття в спортивній залі не минули дарма.

Даша Квіткова зазначила на своїй сторінці, що вона набрала вагу у м’язах, над якими старанно працює у спортивній залі. До того ж, додала українська блогерка та бізнесвумен, вона зараз максимально обожнює свій зовнішній вигляд.

Даша Квіткова набрала вагу та показала, як виглядає її фігура зараз
Даша Квіткова набрала вагу та показала, як виглядає її фігура зараз

Слід нагадати, що раніше відома українська блогерка та бізнесвумен часто збирала хейтерські коментарі та слова недоброзичливців. Так, знаменитості у коментарях до її фотографій і дописів писали, ніби вона має поганий вигляд та їй потрібно припинити худнути. Втім, у кожної людини, яка цілеспрямовано йде до своєї мети, є чіткий план, переривати який не слід.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.