Як виглядає Наталія Могилевська в соціальних мереж та в реальному житті: фотошопить себе до невпізнання

47-річна співачка Наталія Могилевська соромиться свого реального вигляду, тож публікує в соціальних мережах лише оброблені фотошопом знімки.

Наталія Могилевська – відома українська співачка. Артистка завжди була у центрі уваги, а від чоловіків у неї не було відбою. Та вік безпощадний, старіють всі. Зараз Могилевській 47 років і вона вже давно не така молоді і свіжа, як була раніше. Співачка набрала зайву вагу, а не здоровий спосіб життя, який вона вела більше частину своєї молодості, дається в знаки.

Сама Могилевська не приховує, що раніше зловживала алкоголем та не слідкувала за своїм харчуванням. Все це зараз відобразилось на зовнішності співачки.

Та, якщо переглянути Інстаграм-блог Могилевської, здається, що вона справжня красуня. На знімках, які вона публікує в Мережі, співачка худа, струнка, а на її обличчі зовсім немає зморшок.

Як виглядає Наталія Могилевська в соціальних мереж та в реальному житт
Як виглядає Наталія Могилевська в соціальних мереж та в реальному житті

Та насправді, всі зі знімки безпощадно оброблені фотошопом і в них важко впізнати справжню Могилевську.

Та реальність не приховати. Нещодавно співачка дала інтерв’ю, яке вийшло на телеканалі СТБ. На відео можна розгледіти, як насправді виглядає співачка. Хоча Наталія з’явилася у кадрі з професійним макіяжем та зачіскою, та вікові зміни приховати не вдалося.

47-річна Наталія Могилевська вразила постарілим виглядом
Як виглядає Наталія Могилевська в соціальних мереж та в реальному житті

Варто відзначити, що побачити Наталію Могилевську без макіяжу практично неможливо. Ні в соціальних мережах, ні тим більше на телебаченні побачити співачку без товстого шару гриму неможливо.

Нагадаємо, зараз Наталія Могилевська вперше за довгий час щаслива у стосунках. Жінка ще не з’являлася зі своїм новим коханим на публіці та багато про нього розповідала. Новим коханим Могилевської є чоловік на ім’я Валентин, який значно старший за неї. Чоловік родом з України та багато років він жив у США, де у нього є власний бізнес. Після початку повномасштабної війни в Україні чоловік вирішив повернутися на Батьківщину, щоб допомагати людям, які постраждали у війні. Так, він опинився в одному волонтерському штабі з Наталією Могилевською, де і розпочалися їхні стосунки.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.