Як виглядає єдина донька Юрія Горбунова, яку народила не Катя Осадча: вже зовсім доросла і має власних дітей

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов наразі одружений з ведучою Катею Осадчою і виховує двох маленьких синів. Та це не перший шлюб артиста.

Зараз публіка знає Юрія Горбунова, як чоловіка телеведучої Каті Осадчої. Та мало хто знає, що цей шлюб не є першим для шоумена. Протягом 20 років Горбунов був одружений з жінкою на ім’я Людмила. Вони познайомилися, коли Юрій тільки після закінчення університету прийшов працювати в Івано-Франківський театр. Там жінка на ім’я Людмила була танцівницею балету. Між ними відразу пробігла іскра. Не завадило початку роману те, що Людмила була старшою за Юрія на 10 років і на той момент перебувала в шлюбі з іншим чоловіком.

Как выглядит первая жена Горбунова
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Заради молодого актора жінка покинула свого чоловіка і згодилася переїхати з ним до Києва, адже Горбунов мріяв підкорити столицю і побудувати успішну кар’єру. Йому це вдалося. Після переїзду в Київ акторська кар’єра Горбунова почала стрімко розвиватися. А ось Людмила повністю покинула танці і стала звичайною домогосподаркою.

Цікаво, що жінка не прагнула медійності і уникала публічності. За 20 років шлюбу з Горбуновим, вона не давала жодних інтерв’ю, а в Мережі є всього кілька її знімків.

У шлюбі Юрія і Людмили спільних дітей у них не було. Та жінка має доньку від першого шлюбу, яку Горбунов виховував як власну дитину. Ба більше, Юрій Горбунов офіційно вдочерив доньку Людмили від першого шлюбу, тож є її повноправним батьком.

Первая жена Юрия Горбунова
Як виглядає єдина донька Юрія Горбунова, яку народила не Катя Осадча

Про дівчину відомо дуже мало. Її звати Ксенія, вона вже зовсім доросла і має свою власну сім’ю і доньку. Дівчина уникає публічності і її дорослих фотографій в Мережі знайти неможливо.

Та в одному з інтерв’ю Горбунов якось розповів про свою доньку. За словами чоловіка, він має дуже гарні стосунки з Ксенією і допомагає їй.

Я їй у всьому допомагаю. Немає таких справ, з якими вона не могла б до мене звернутися

, – запевняє Горбунов.

Популярне

Схожі статті

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.