Українсько-німецький красень: екс-дружина Віталія Кличка показала молодшого сина на шкільному випускному

Багаторазовий чемпіон світу з боксу, а також мер Києва Віталій Кличко – тричі батько. В цьому році його молодший син Максим закінчив старшу школу у Німеччині.

Віталій Кличко прожив у шлюбі зі спортсменкою, а нині співачкою і танцівницею Наталією Єгоровою 25 років. Вони мають трьох спільних дітей: старший син Єгор-Данієль, середня донька Єлизавета-Вікторія і молодший син Максим.

В цьому році молодший син Віталія Кличка і Наталії Єгорової Максим закінчив старшу школу у Німеччині. Знімки з сином-випускником опублікувала у своєму Інстаграм-блозі Наталія. На фото Наталія у м’ятному костюмі позувала поруч з сином у красивому класичному костюмі і білій сорочці.

 Екс-дружина Віталія Кличка показала молодшого сина на шкільному випускному
Екс-дружина Віталія Кличка показала молодшого сина на шкільному випускному

Жінка виглядає справжньою дюймовочкою на фоні свого сина. Це і не дивно, адже Максим – найвищий у сім’ї. Його зріст – 2,2 м. Хлопець виглядає дуже змужнілим і дорослим.

На випускний до Максима також приїхав його старший брат Єгор-Данієль.

Екс-дружина Віталія Кличка показала молодшого сина на шкільному випускному
Екс-дружина Віталія Кличка показала молодшого сина на шкільному випускному

Наразі хлопець являється студентом престижного лондонського університету, де вивчає основи бізнесу та маркетингу. Варто відзначити, що Єгор-Данієль теж вдався зростом у батька. Його зріст – 2, 02 м., та на фоні брата він здається не таким вже і високим.

Нагадаємо, восени 2022 року Віталій Кличко повідомив, що розлучається зі своєю дружиною Наталією після 25 років шлюбу. Чоловік зізнався, що вони вже багато років живуть у різних країнах, мають різні інтереси та різні життя. Тож розлучення, яке вони оформили на паперах – проста формальність. При цьому Віталій додав, що має з екс-дружиною гарні стосунки і вони назавжди залишаться близькими людьми, адже мають трьох спільних дітей.

Наталія Кличко повідомила, що планує повернути своє дівоче прізвище – Єгорова
Віталій Кличко і Наталія Єгорова були у шлюбі 25 років

Наталія Єгорова підтвердила слова Кличка і подякувала йому за роки прожиті разом. Жінка запевнила, що не має ніяких образ на екс-чоловіка і бажає йому лише щастя.

Після розлучення з Кличком Наталія почала життя з чистого аркуша, як сама вона запевняє. Жінка займається йогою та медитація, а також пробує себе у співах. А нещодавно Наталія навіть взяла участь у танцювальному шоу у Німеччині “Танці з зірками”.

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.