Андрій Данилко показав, як “мама” Вєрки Сердючки Інна Білоконь омолоджується в Австрії: кріотерапія

Відомий український артист Андрій Данилко, якого публіка знає як Вєрку Сердючку, звеселив публіку кумедними кадрами зі своєю сценічною мамою Інною Білоконь.

Відомий український артист Андрій Данилко довгий час не виступав в образі Вєрки Сердючки, взявши паузу в кар’єрі. Та нещодавно артист відправився у благодійни тур по містам Європи з метої зібрати кошти для допомоги Україні.

Наразі Андрій зі своєю командою знаходиться в Австрії. У своєму Інстаграм-блозі артист поділився веселими кадрами, на яких він пустує зі своєю сценічною мамою Інною Білоконь.

Так, на знімках Андрій з серйозним обличчям сидить на фоні прозорого холодильника, в середині якого заховалася Білоконь.

Андрій Данилко показав, як мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь омолоджується в Австрії
Андрій Данилко показав, як мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь омолоджується в Австрії

Секрет її молодості

, – підписав фото Данилко.

Користувачі Мережі оцінили тонкий гумор артиста і почали жартувати в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Шось мама від вас морозиться”;
  • “А секрети більше бувають? Можу не влізти. Дякую за пораду”;
  • “На першому плані – Ви, але мама – ангел охоронець!”;
  • “Кмітлива мама”;
  • “Дякую за ваш позитив,який зараз потрібен.”.

До слова, Інна Білоконь – не просто колега Андрія Данилка, а й його близька подруга, з якою він дружить понад 20 років. Цікаво, що Андрію і Інні приписували роман. Чутки почали ширитися, коли в Мережі з’явилося фото артистів зроблене папараці. На знімку артисти сиділили на бордюрі і цілувалися.

Андрія Данилка і Інну Білоконь застукали за поцілунками
Андрія Данилка і Інну Білоконь застукали за поцілунками

Крім того, В Мережі можна знайти безліч фото, де Данилко і Білоконь обіймаються, ходять за руку і виглядають, як закохана парочка.

При цьому сам Данилко без подробиць говорив, що дійсно мав роман зі своєю сценічною мамою. Та насправді Інна Білоконь вже багато років знаходиться у шлюбі з іншим чоловіком. Прихильники навіть запідозрили те, що Данилко спеціально розпустив чутки про стосунки з Білоконь задля піару. Інші ж вважають, що таким чином артист хотів відігнати про себе чутки про нетрадиційну орієнтацію. А таких чуток не мало. Адже артист у свої 49 років не має дітей та жодного разу не був одруженим. Крім того, немає жодної достовірної інформації про  стосунки артиста з жінками за все його життя.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.