Як виглядають мами-довгожителі українських зірок: неньці Нікітіна – 92 роки, мама Павліка відзначила 83-річчя

Коли мова йде про український шоубізнес, то шанувальники звикли звертати увагу на артистів та новини з їхнього романтичного фронту. А як щодо тих, хто привів зірок на цей світ?

Найголовніше, що є в житті кожного з нас – це рідні та близькі люди, які завжди підтримають у скрутну хвилину. На жаль, не у всіх представників українського шоубізнесу живі батьки, втім дехто з артистів може похизуватись матусями-довгожительками, які й досі здатні підкорювати вершини. Як виглядають дорослі жінки, які народили відомих українських зірок?

Мама Юрія Нікітіна

Відомий український продюсер Юрій Нікітін нещодавно поділився фотографією своєї матусі, яка днями відзначила свій день народження. Знаменитість показав кадри, здавалося б, вічно молодої жінки, яка просто не вміє старіти. Людмила Андріївна 4 липня цього року відзначила своє 92-річчя, втім виглядає вона просто приголомшливо. Мама Юрія Нікітіна чудово одягається та добре себе почуває, а у своє свято навіть дозволила собі келих ігристого.

Юрій Нікітін показав, як сьогодні виглядає його 92-річна мама
Юрій Нікітін показав, як сьогодні виглядає його 92-річна мама

У коментарях до нової публікації продюсера його шанувальники побажали мамі знаменитості здоров’я та щастя ще на багато років уперед. Крім того, підписники Юрія Нікітіна зазначили, що він дуже схожий зі своєю матусею.

Мама Віктора Павліка

Відомий український співак Віктор Павлік народився та виріс на Тернопільщині. Рідна мама знаменитості і досі живе у Теребовлі, де провела все своє життя. Час від часу знаменитий артист навідується до неньки та привозить їй її онука – сина Михайла, якого народила молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова.

Мама Віктора Павліка живе у рідній Теребовлі, що на Тернопільщині
Мама Віктора Павліка живе у рідній Теребовлі, що на Тернопільщині

Цьогоріч мама відомого українського артиста Олександра Павлік відзначила своє 83-річчя. Зіркова ненька веде спокійне життя та дуже радіє, коли до неї у гості приїжджають діти.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.