“Ти в армії тепер”: інстаграм-щоденник військового Віталія Козловського. Наче про нього співав “Status Quo”

Від того часу як Віталій Козловський почав проходити військові навчання на полігоні в його Instagram періодично з'являються фотографії, які свідчать про серйозні тренування та підготовку

Заслужений артист України Віталій Козловський дуже відповідально ставиться до свого навчання у тренувальному військовому таборі. Про те свідчать фотографії та відео у його Instagram. Співак розповідає про свої відчуття від цієї не звичної для нього справи.

Судячи з усього, навантаження, які давав собі Віталій у тренажерних залах- ніщо у порівнянні з тими, які він отримує на полігоні: марш-кидки, вивчання зброї та навчання користуватися нею, надання першої медичної допомоги у польових умовах та довіра до тих, хто поряд, до своїх побратимів. “Збиті ноги, стерті мозолі. Вже мої сили майже на нулі: люблю я армію”: хіба не про нього і таких, як він, співають в українській версії “Ти тепер в армії” “Status Quo”?

Будні Козловського

“Втома, як фізична, так і моральна. Іноді здається, що навантаження забирають всю енергію… Насправді зараз не вистачає сил та часу на творчість, яку я так люблю, у якій я можу виразити свої почуття та думки”,- пише Козловський. Але співак не скиглить: хто сказав, що буде легко?

Віталій Козловський на навчаннях
Віталій Козловський на навчаннях

Натхнення співаку, за його словами, додають, ті хто зараз поруч з ним та титанічна праця усіх військових. Думка про те, що його зусилля не є даремними, мотивує долати труднощі.

Реакція читачів на відвертості Козловського не однозначна. Хтось пише, що не вірить у щирість співака і називає це черговим піаром, висловлює сумніви до того, що після навчання він піде на передову, радять не уподібнюватися Ляшко і називають все пафосом. Але більшість не розчарована своїм кумиром та бажає йому сил та натхнення, а також радять злостивцям і Ігорю Кондратюку наслідувати приклад Козловського.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.