“Я без тебе, як жовтий без синього”: заради чого всілася у лавандовому полі позувати Катерина Осадча

Нещодавно Катерина Осадча у своєму Instagram виклала своє яскраве фото, кольори якого мимо волі асоціюються з нашим національним прапором. Навмисно чи випадково це сталося, давайте подивимось

Зіркова телеведуча епатажна Катерина Осадча завжди вміла заінтригувати глядачів своїм зовнішнім виглядом. Ось й чергове її фото у Instagram не стало виключенням.

Подивіться, ось на одній зі світлин вона на фоні синього лавандового поля у золотистому солом’яному капелюсі, яскраво-жовтій вишиванці та блакитних джинсових шортах. На іншій вона разом зі своїм сином у блакитній та жовтій футболках.

Чому ж останнім часом Катерина так полюбила позувати у кольорах національного прапору?Гадаємо, нескладно здогадатися, що зашифровує вона на фото своїм вбранням та фоном.

“Я без тебе, як жовтий без синього”

Катя Осадча с сином у жовто-блакитних кольорах
Катя Осадча с сином у жовто-блакитних кольорах

Справа в тому, що Катерина просуває благодійну колекцію одягу на підтримку проекту “Пошук”. Цей проект, як свідчить його назва, займається пошуком зниклих в Україні людей.

Благородній справі пошуку зниклих зараз телезірка присвячує багато часу. Як зізнається Катерина, вона стала мало писати в Instagram від розуміння неважливості цього на фоні того, що коїться щодня в країні. Та іноді вона знаходить для себе те, що її надихає на розуміння, що кожна людина важлива, важливі не тільки її дії, але й думки. Думками, вважає Катя, треба ділитися з іншими, розповідати про справи “аби не втрачати невидиму ниточку єднання між нами всіма”. Саме в цьому й полягає суть слогану “Я без тебе, як жовтий без синього”.

Останній місяць, розповідає Осадча був для неї дуже важким, нервовим та напруженим настільки, що їй здавалося що “час завмер”. Але озираючись на те, що вже вдалося зробити для пошуку зниклих, для повернення цивільних заручників, для постраждалих на затоплених територіях від підриву Каховського водосховища, вона зрозуміла, що це дає їй стимул рухатися вперед.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.