10 років коми і 27 років знайомства: як змінилася Юлія Висоцька після всіх подій у шлюбі з Кончаловським

Відома актриса і телеведуча Юлія Висоцька за час стосунків з режисером Андрієм Кончаловським пережила багато подій. Подивіться, як це відбилось на зовнішності зірки.

Коли Андрій Кончаловський та Юлія Висоцька тільки закрутили роман, публіка не вірила у те, що у пари може бути майбутнє через величезну різницю у віці – 36 років. Але їм вдалося побудувати міцну сім’ю і сьогодні зіркове подружжя вважають одним з найміцніших у вітчизняному шоу-бізнесі.

Перша зустріч Кончаловського і Висоцької відбулася 27 років тому. Майбутні чоловік та дружина познайомилися на фестивалі “Кінотавр”. У Мережі Висоцька показала, як виглядала того доленосного дня, коли запаморочила голову іменитому режисерові.

Акторка оприлюднила свої архівні знімки, зроблені в період, коли вона тільки починала акторську кар’єру. Тоді Юлія була молодою та чарівною красунею, тому немає нічого дивного в тому, що Кончаловський не зумів встояти перед її чарами.

Як змінилася Юлія Висоцька після всіх подій у шлюбі з Кончаловським
Як змінилася Юлія Висоцька після всіх подій у шлюбі з Кончаловським

24 роки Висоцька заміжня за Андрієм Кончаловським, пару давно сприймають як єдине ціле. Багато хто заздрить гармонійному подружжю, але в їх сім’ї бували серйозні моменти кризи.

Про це заговорили у 2013 році, коли донька пари Маша Кончаловська потрапила в аварію. Дівчинку ввели в стан медичної коми, потім стало відомо про повільний прогрес у її стані, але жодних деталей та подробиць не повідомлялося. Досі батьки приховують інформацію про місцезнаходження Марії від преси.

Як змінилася Юлія Висоцька після всіх подій у шлюбі з Кончаловським
Як змінилася Юлія Висоцька після всіх подій у шлюбі з Кончаловським

Про самопочуття Марії ходили суперечливі чутки, а батьки всіма силами намагалися захистити її від уваги преси.

Стан коми неоднозначний і у всіх протікає по-різному. Бувають моменти, коли вона зі мною, буває, що нічого не розумію. Ось начебто відбувається щось таке, чому ми дуже радіємо. Чекаємо на повторення, а його немає. Зате трапляється щось інше. Все йде повільно

, – коментувала актриса ситуацію через 2 роки після аварії.

Зараз не вщухають насмішки над Висоцькою за її “кулінарні таланти” в шоу “Їмо вдома”. Зірка це не коментує, однак по надмірній худорлявості здається, що щось її все ж тривожить.

Як змінилася Юлія Висоцька після всіх подій у шлюбі з Кончаловським
Як змінилася Юлія Висоцька після всіх подій у шлюбі з Кончаловським

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.