Просто янголятко: учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала підрослого сина від чоловіка-багатія

Катерина Велика могла б купатися у розкошах і ні про що не думати, але жінка вирішила взяти штурмом кулінарне шоу і, як завжди, досягла успіху – стала суперфіналісткою 5 сезону "МастерШефу".

Катерина Велика могла б купатися у розкошах і ні про що не думати, але жінка вирішила взяти штурмом кулінарне шоу і, як завжди, досягла успіху – стала суперфіналісткою 5 сезону “МастерШефу”.

Нині жінка на всю котушку насолоджується материнством. Маленького Андрійка Катерина народила у жовтні 2020 року. Мама хвалиться своїм синочком перед підписниками Інстаграму:

“По-перше, він гарнюня”, – заявляє жінка категоричним тоном.

Читачі тут же оцінили красу багатого нащадка:

“По-друге, він теж гарнюня – такий самий, як і його батьки”, – хтось відповів в унісон.

Шанувальники кулінарного таланту Великої стали на всі голоси нахвалювати малюка та його батьків. Звісно, для матусі ці слова були як бальзам на рану. Жінка відчула щастя материнства у 40-річному віці, а до того займалася іншими важливими справами.

Кулінарка обожнює Андрійка-молодшого

Катерина завжди ставила перед собою амбітні цілі. У 17 років дівчина почала працювати кур’єром, але не збиралася засиджуватися на низькокваліфікованій роботі занадто довго. У неї була мрія – відкрити власне турагентство. І вона досягла її за 7 років.

Подружжя живе на широку ногу

Жінка жартує, що обрала чоловіка через гарне прізвище – Великий, хоча йому довелося цілих 5 років упадати біля неприступної красуні. Андрій закохався до нестями, хоча Катерина була на 5 років старшою. Він виявився вдалим бізнесменом, заробляючи чималі гроші на інвестиціях і криптовалютах. З кожним роком рахунки в банках подружжя додають нуликів.

Коли дружина сповістила про намір узяти участь у кулінарному шоу, Андрій довго не погоджувався. Урешті довелося вдатися до шантажу. Катя сказала, що піде працювати офіціанткою, і благовірний обрав менше лихо з двох – телебачення.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.