Слово “люблю” мовою танцю: Джамала у весільній сукні пустилася в танець з 70-річним красенем у смокінгу

На світлині- прекрасна Джамала у весільній сукні танцює з імпозантним немолодим паном у смокінгу. Що це? Картина "Нерівний шлюб"? Але справжнього чоловіка Джамали, близького до неї за віком, всі знають. То хто ж ця літня людина?

Українська співачка, переможниця багатьох міжнародних співочих конкурсів і, навіть “Євробачення-2016” і, врешті, народна артистка України вийшла заміж у квітні 2017 року за Сеїта-Бекіра Сулейманова.

Тоді, у 2017 році, по мережі гуляло багато світлин з цієї події, але ту, що Джамала виклала нещодавно у своєму Instagram, мабуть, мало хто бачив.

Сімдесятирічний ювіляр

На фото у весільній сукні щаслива пара у танці: молода і прекрасна наречена ніжно притискається до свого літнього партнера, людину, яку вона дуже любить- свого батька Аліма Аяровича. Приводом для того, щоб поділитися цім фото, став його сімдесятирічний ювілей. Так, фото зроблено було ще на весіллі Джамали, коли донька з батьком виконували свій танець. Та, мабуть, цей епізод в житті Джамали, залишив дорогоцінні згадки. Про те свідчить її підпис: “Дякую тобі завжди. Люблю sevem”.

Джамала зі своїм батьком
Джамала зі своїм батьком. Фото з Instagram https://www.instagram.com/jamalajaaa

Джамала- дитина музикантів. ЇЇ мама працювала у музичній школі викладачем, а батько за освітою диригент. Але батьки якийсь час не проживають разом. Так в одному з інтерв’ю розповідала співачка. Мама залишилась у Криму, а батько тоді мешкав з донькою, бо переніс операцію. І вся ситуація в країні до сьогодні, як і всім українцям, не сприяє об’єднанню великої родини Джамали.

Багато підписників Джамали залишили привітання її батькові з ювілеєм. Щирі побажання невичерпаності любові, втілення мрій та наснаги всій родині висловили прихильники та друзі співачки та її тата. Багато кого замилувала ця світлина, багато хто згадав своє весілля або своєї доньки. А ще дехто від усього серця подякував батькові за прекрасну доньку, якою нині пишається вся Україна.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?