Лізу Галкіну не відрізнити від цієї жінки: тепер зрозуміло, що красунею вона росте не в Аллу Пугачову

У Алли Пугачової і Максима Галкіна в шлюбі народилося двоє дітей. Хлопчик Гаррі - копія гумориста, а дівчинка Ліза вже зараз росте копією своєї бабусі - мами Примадонни.

Діти Алли Пугачової і Максима Галкіна за популярністю переплюнуть скоро своїх батьків. Особливо інтернет-користувачі захоплюються спадкоємицею пари Лізою Галкіною,

Ліза Галкіна скоро переплюне за популярністю свою матір Аллу Пугачову. Інтернет-користувачі охоче спостерігають, як росте спадкоємиця Примадонни вітчизняної естради. В Інстаграмі повно фото і відео з дітьми, часто сімейними кадрами з малюками ділиться зірковий батько Максим, також фанати створили безліч фанатських сторінок, на яких можна подивитися на Лізу і Гаррі.

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми
Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми

Син Примадонни та гумориста росте дуже розумним, зосередженим, полюбляє навчатися, а дочка пари дуже артистична, любить увагу до себе, тому їй пророкують успішну кар’єру актриси чи співачки. Прихильники неодноразово обговорювали зовнішність Лізи – вона росте неймовірною красунею.

Публіка регулярно сперечається, на маму чи тата більше схожа дівчинка. Однак, виявилося, що вона росте копією жінки, яку раніше багато хто ніколи не бачив.

Нещодавно в Мережі Христина Орбакайте, старша донька Алли Борисівни, поділилася фото своєї бабусі Зінаїди Архипівни. Дивлячись на неї, стало очевидно, в кого Ліза така красуня – вражаючу схожіть онучки і бабусі помітили всі.

У Пугачової і Галкіна росте така красуня, але на них не схожа
У Пугачової і Галкіна росте така красуня, але на них не схожа

Нагадаємо, раніше ходило багато спорів і чуток про те, хто насправді народив Галкіну Лізу і Гаррі. На момент їх появи на світ співачці було вже за 60. Зіркове подружжя скористалось послугами сурогатного материнства, але, за твердженнями Пугачової, вони з Максимом є біологічними батьками двійнят. Особистість жінки, яка подарувала артистам малюків достовірно невідома, однак за свої послуги ця таємнича незнайомка отримала чимало суму.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!