Ви ахнете, побачивши: реальні діти султана Сулеймана і Хюррем з “Величного століття” виграли генетичну лотерею

Популярний турецький серіал "Величне століття" свого часу зібрав біля телеекранів мільйони людей у всьому світі. Як виглядають реальні діти головних героїв стрічки?

“Величне століття” – один із найпопулярніших турецьких серіалів. Про цю стрічку чи не кожен українець чув принаймні раз. У головних ролях у кіно зіграли Мер’єм Узерлі, яка постала в образі Хюррем Султан, а також Халіт Ергенч в образі Султана Сулеймана. Кожен, хто дивився цей серіал точно бачив, як виглядають діти цієї пари на екрані. А ось як виглядають їхні реальні діти?

Поза кінокамерами Узерлі та Ергенч перебувають у щасливому шлюбі зі своїми партнерами. Відомі турецькі актори виховують дітей, втім не дуже люблять показувати їх шанувальникам. Хай там як, але деякі кадри у мережі таки можна знайти. З них легко зробити висновок, що нащадки Мер’єм Узерлі та Халіт Ергенча буквально виграли генетичну лотерею.

Так, відомий турецький актор Халіт Ергенч є батьком трьох дітей. Наймолодша дитина у зіркової пари народилась 2021 року, втім кадрів малюка знайти неможливо. Разом з тим, актор зі своєю дружиною одного разу показували, як виглядає їхній старший син. Хлопець більше схожий на свою маму.

Як виглядають діти Халіт Ергенча
Як виглядають діти Халіт Ергенча

Відома турецька актриса разом зі своїм коханим чоловіком виховує двох дітей. Знаменитість, хоча й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, не полюбляє часто показувати своїх дітей. Втім, колись зірка таки поділилась милим фото своїх доньок. Старша дитина Мер’єм Узерлі і дійсно схожа на неї, втім деякі риси зовнішності успадкувала від тата.

Як виглядають діти Мер'єм Узерлі
Як виглядають діти Мер’єм Узерлі

До слова, свого чоловіка Мер’єм Узерлі приховує. Знаменитість вже давно перебуває з ним у стосунках, але розповідати про це, а тим паче – показувати свого коханого, актриса не хоче.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.