Як сьогодні виглядає головна султанша з “Величного століття”: Валіде Султан вже 79, а вона перевершила Хюррем

Небахат Чехре на протязі 61 серії "Величного століття" бездоганно втілювала на екрані образ суворої, власної, та, разом з цим, мудрої Валіде Султан, яка була не тільки керівницею султанського гарему, а й людиною, яка впливала на державні рішення свого сина. Але на глядача справляло враження не це, точніше, не тільки це. Більш сильний вплив мала зовнішність актриси, її красота, велич, внутрішня гідність

Актрисі Небахат Чехре на момент виходу першої серії “Величне століття” у 2011 році виповнилось 67 років, а її прототипу Валіде Султан у 16 столітті було лише близько 55 років, коли вона пішла з життя. Зголосіться, у таку різницю у віці акторки та справжньої героїні важко повірити. Але й сьогодні можна тільки дивуватися тому, як виглядає акторка у свої 79 років.

Жінка, в якої все прекрасно

Турецька актриса Небахат Чехре
Турецька актриса Небахат Чехре

Народилась актриса у невеличкому турецькому містечку у простій родині, яка жодного відношення до кіно не мала. Небахат була старшою донькою у сім’ї, скромною та сором’язливою дівчинкою. Але самою долею їй було призначено вийти на кіноекрани.

У 15 років дівчина виглядала настільки красивою, що по праву стала володаркою звання “Міс Турція”. Зрозуміло, що після такого успіху пропозиції від модельних агентств буквально посипалися на неї. Скоро красуню примітили режисери та запропонували їй спробувати себе у кінематографі. Після успішного дебюту кар’єра молодої актриси пішла вгору: від 7 та більше картин на рік виходило з її участю.

Треба сказати, що не тільки акторським талантом нагородила жінку природа. Небахат прекрасно співає. Тому, коли вона у сімдесятих роках вийшла заміж, з кар’єрою актриси на деякий час було покінчено заради кар’єри співачки та домашньої господині. Повернулась вона до широкого екрану тільки у 2000-х роках.

Всього на рахунку актриси більше 70 картин, та найбільш відомі нашому глядачу це “Корольок пташка співоча” та “Величне століття”

Але повернімося до зовнішності Небахат Чехре. Актрису часто “дістають” питанням, як можно настільки добре виглядати у такому віці, закидають про косметичні операції. На це жінка відповідає, що боїться не те що операції, а й звичайних уколів. Тому вона старається подалі обходити салони красоти та подібні медзаклади. І все ж таки в одному вона зізналась: після консультації з косметологами Небахат зробила корекцію зморшок навколо губ та видалила пігментні плями. Погодьтеся, це – ніщо у порівнянні з тим, як змінювала зовнішність її серіальна невістка Хюррем – актриса Мер’єм Узерлі.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.