Як зараз виглядає овдовілий чоловік Руслани Писанки: за рік змарнів, погладшав і постарів до невпізнання

Ігор Ісаков – перший і єдиний чоловік української акторки Руслани Писанки. Саме він був найближчою людиною для артистки і був з нею в останні хвилини її життя.

Руслана Писанка була не лише талановитою акторкою, а й дуже яскравою і гарною жінкою. Та при цьому артистка довгий час не могла знайти гідного чоловіка і побудувати з ним сім’ю. З бізнесменом Ігорем Ісаковим Руслана познайомилася, коли їй було вже за 40. У них зав’язалися дуже романтичні і високі стосунки і вже через декілька років закохані вирішили одружитися.

Весілля проходило скромно, але дуже романтично. Сама церемонія проходила посеред поля, а наречені були одягнені у вишиванки.

Вдівець Писанки пригадав весілля з акторкою і показав сукню нареченої, яку досі зберігає
Якою була Руслана Писанка на власному весіллі

Ігор Ісаков ніколи не був медійною персоною, та публіка запам’ятала цього чоловіка з проєкту “Зважені і щасливі”. На цьому шоу Писанка і Ісаком разом брали участь і їм вдалося дуже сильно схуднути.

Руслана Писанка на шоу "Зважені та щасливі"
Руслана Писанка на шоу Зважені та щасливі

Жили подружжя у красивому маєтку на Київщині, який разом побудували вже у шлюбі. Коли почалася повномасштабна війна в Україні, Руслана Писанка поїхала до Німеччини, де згодом їй поставили невтішний діагноз.

Пізніше до Німеччини вирушив і сам Ігор Ісаков, адже дружині потрібна була допомога. Боротьба акторки за життя була не довгою. Онкологія була в запущеній формі, тож 19 липня 2022 року Руслана пішла з життя.

Останні дні та останні хвилини життя акторки поряд з нею був її коханий чоловік. Ігор дуже важко пережив втрату коханої.

Після смерті Писанки Ігор повернувся в Україну і живе зараз у будинку, де раніше жив з дружиною. Нещодавно чоловік дав інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де розповів, що у будинку нічого не змінював і не має наміру, щось там міняти. Всі речі, одяг, фотографії та інші дрібниці Писанки залишилися на своїх місцях.

Вдівець Писанки пригадав весілля з акторкою і показав сукню нареченої, яку досі зберігає
Як зараз виглядає овдовілий чоловік Руслани Писанки

Варто відзначити, що після смерті Руслани Ігор Ісаков дуже змарнів.

Як зараз виглядає овдовілий чоловік Руслани Писанки
Як зараз виглядає овдовілий чоловік Руслани Писанки

Чоловік за рік сильно постарів і змінився до невпізнання. Крім того, вдівець Писанки знову набрав зайву вагу.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.