Кинув дружину і доньку, а дарма: роман зірок “Моя прекрасна няня” Заворотнюк і Жигунова обернувся сльозами

Сергію Жигунову пощастило з дружиною Вірою Новіковою, яка пробачила йому дві великі зради. А чоловік щоразу, закохавшись, розлучався і йшов з дому, а потім, немов побитий собака, повертався і просив вибачення.

Сергію Жигунову пощастило з дружиною Вірою Новіковою, яка пробачила йому дві великі зради. А чоловік щоразу, закохавшись, розлучався і йшов з дому, а потім, немов побитий собака, повертався і просив вибачення.

Кохання з Настею Заворотнюк стало для продюсера й актора фатальною помилкою. Роман хоч і був яскравим, але дуже швидко закінчився. Вони побачили одне одного, коли знімалися в ситкомі “Моя прекрасна няня” у 2000-их роках.

Настя Заворотнюк була найбільшим коханням Сергія Жигунова

Обоє жили в сім’ях, та настільки закохалися, що Анастасія покинула Дмитра Стрюкова, а Сергій – дружину Віру. Друзі відзначали, що Жигунов у нових стосунках просто світився щастям. Але ідилія швидко закінчилася.

За 2 роки Заворотнюк довірили вести талант-шоу з танцями на льоді, і вона закрутила роман із фігуристом Петром Чернишовим. Для Жигунова це стало несподіваним шоком.

Після другого розлучення з Новіковою Жигунов побрався з копією Заворотнюк

Настя і Віра виглядають повними протилежностями. Перша дружина гардемарина була зарозумілою, весь час чимось невдоволеною, а актриса просто сяяла сонцем і добротою. Тому не дивно, що Сергій потягнувся до серіальної колеги.

Коли Анастасія пішла до спортсмена, Жигунову нічого не залишалося, як йти з повинною до Новікової. Вона прийняла, адже вони прожили разом не один десяток років. Сергій з Вірою знову оформили стосунки офіційно, але жити разом після усього, що сталося, було надзвичайно важко.

Обраниці Сергія Жигунова – актриса й журналістка – дуже схожі між собою

Друзі не впізнавали чоловіка. Він не посміхався, перестав возитися на дачі, перебуваючи переважно в місті. От тільки висновків не зробив жодних. Знову в 57 років захопився молодичкою. На цей раз Жигунов звернув увагу на Вікторію Ворожбит, яка займається журналістикою. Хто бачив дівчину, кажуть, що вона є просто копією Заворотнюк.

З новою пасією чоловік познайомився на Сахаліні. Він привіз її до Москви. Знову через кохання довелося порушити дві сім’ї – Жигунов удруге розлучився з Новіковою, а Вікторія покинула чоловіка, хоча вони разом виховували сина. Навесні 2021 року голубки побралися.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.