Споконвічна тема “Батьки та діти”: Тіна Кароль розповіла про ставлення батька та сина до її творчості

Нікому ніколи не буває байдуже до того, як ставляться до них, їхньої роботи або творчості найближчі та найрідніші в житті люди. І, хоча дехто досяг не абиякого успіху, має багатотисячну армію шанувальників, головним "камертоном" для них завжди залишаться їхні батьки та діти

Співачка, улюблениця мільйонів українців Тіна Кароль, “батькова вередлива бешкетниця”, як вона себе називає, любляча матуся єдиного сина іноді ділиться зі своїми шанувальниками розповідями про те, як ставляться її найрідніші люди до творчості виконавиці.

Тіна Кароль з батьком та сином
Тіна Кароль з батьком та сином

Батько

Відомо, що бажання матері Тіни, щоб донька стала співачкою, батьком не було підтримано з самого початку кар’єри доньки. Не тому, що батько не вірив її талант, а тому, що він розумів, яку ціну донька заплатить за свою славу. Ось чому для нього кожен виступ Тіни є дуже стресовим. Кароль пригадала, що якось вона давала концерти у палаці “Україна” протягом тижня: батько всі сім днів пробув під палацом, але жодного разу у середину, на відміну від дружини, так і не зайшов. І навіть зараз він, коли дивиться новини чи виступи доньки, то хвилюється за Тіну настільки, що виходить з хати, поки не почує про неї схвальні відгуки. Коли Тіна розповідала про таке трепетне відношення батька до неї, на її очі аж сльози наверталися.

Син

Син Тіни Кароль Веніамін
Син Тіни Кароль Веніамін

Молоде покоління, як відомо, більш стресостійке, тому улюблене єдине дитя Кароль де б не був-поряд чи на відстані, завжди підтримує свою матусю.

“Я дуже пишаюся мамою. Я бачив зараз мою маму на репетиції, це просто… Я обов’язково піду на Atlas Weekend, тому що хочу підтримати маму. І ти не можеш це пропустити! Це буде величезно”,- написав ще у свої дванадцять років Веніамін.

Пізніше син почав підтримувати маму у її волонтерській діяльності. Минулого року хлопець приїхав з Лондона, де проходить навчання, у Варшаву, накупив на власні гроші солодощів та, стоячи поряд із мамою, пригощав ними українських біженців.

“Як це круто, коли діти підтримують і бачать працю батьків”,- лунали схвальні відгуки прихильників Кароль на адресу її сина.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.