“Гайтана, повернись на сцену! Тебе не вистачає!”: співачка вперше за тривалий час виклала свої фото

Від початку повномасштабного вторгнення улюблениця багатьох українців не балувала своїх шанувальників інформацією про себе або свою родину. І ось нарешті довгоочікуване фото

Співачка україно-конголезького походження, авторка та виконавиця пісень, учасниця конкурсу “Євробачення-2012” від України Гайтана Ессамі до повномасштабного вторгнення проживала з родиною під Києвом у селі Іванковичи. Відомо, що в неї там є двоповерхова вілла, в якій мешкала її родина.

Ще у лютому 2022 року, майже перед самими трагічними подіями, Гайтана виступала на Дні народження у своєї колезі Віри Брежнєвої. Але з того часу про Гайтану нічого чутно не було. Широкий загал шанувальників не знав, що й думати з приводу того, куди поділася їхня улюблениці та чи все з нею гаразд.

Хоча чотири патріотичні та соціальні публікації в своєму Instagram вона викладала, але про себе до сьогодні затято мовчала.

І ось нарешті свіже фото, та ще й зі всією родиною: шестирічною донечкою Сапфір-Ніколь та чоловіком, продюсером Алексом Ессамі.

Донька та чоловік Гайтани
Донька та чоловік Гайтани. Фото з instagram.com/gaitanamusic та alexander_essami

На жаль ніякого коментаря, чи підпису співачка до фото з якоїсь причини не додала, тому залишається тільки здогадуватись, що зроблені світлини не в Україні.

Найбільш допитливі глядачі зробили припуск, що, можливо, це у Ліхтенштейні, де працює зараз на студії звукозапису Алекс. Доречи, в його публікаціях в  Instagram також є світлина, на якій батько з донею йдуть по причалу, явно не київському.

Радості поціновувачів таланту Гайтани від фото не має межі: “Гайтаночка, нарешті я вас бачу…”, “Раді будемо чути оксамитовий голос України”, “Коли буде змога та натхнення, повертайтеся на сцену в Україну, ми вас дуже чекаємо”. Так бурхливо і по-доброму відреагувала публіка на цю подію.

Популярне

Схожі статті

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.

Зі склянки кефіру та 5 сосисок готую ексклюзивний сніданок: виходить ціла гора апетитної випічки для родини

З однієї склянки кефіру вийде стільки дріжджового тіста, що зможете загорнути купу сосисок. Робиться все дуже просто. Натомість дорослі й діти будуть у захваті від такого сніданку чи перекусу.

Просто натріть кабачки і додайте яйця! Так смачно, що влітку готую цю страву щодня – ідеально на вечерю

У сезон кабачків спробуйте приготувати цю неймовірно смачну запіканку на сковороді. Страва виходить не лише смачною, а й корисною і готується лічені хвилини.