Як без макіяжу виглядає жінка, заради якої Віктор Павлік пішов з родини: екс-дружині в підмітки не годиться

Український музикант Віктор Павлік перебував у шлюбі чотири рази. Як виглядає жінка, заради якої він залишив сина та дружину і пішов із нею під вінець востаннє?

Віктор Павлік, відомий український співак, за своє життя був офіційно одружений чотири рази. Знаменитість має настільки цікаве особисте життя, що багатьом його фанатам навіть важко перерахувати всіх дружин артиста. Хай там як, але найбільш “медійними” виявились два останні шлюби співака. Віктор Павлік довгий час перебував у шлюбі з Ларисою Созаєвою, перш ніж залишити її та піти до вдвічі молодшої Катерини Репяхової.

Розлучення артиста з третьою дружиною виявилось доволі гучним, тому у мережі швидко зацікавились не лише колишньою, але й майбутньою коханою співака. Так, багатьом фанатам відомо, що Віктор Павлік пішов із родини заради молодшої Катерини Репяхової. Знаменитість розлучився з дружиною після довгого шлюбу та почав стосунки з новою дівчиною.

У мережі часто порівнюють зовнішність та характер ексдружини Віктора Павліка Лариси Созаєвої та жінки, з якою він живе зараз, Катерини Репяхової. Хай там як, але публіка не може зійтись у думці, хто з дружин артиста виглядає красивіше.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, як виглядає без макіяжу
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, як виглядає без макіяжу
Як виглядає колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва
Як виглядає колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва

Нагадаємо, що вперше відомий український артист Віктор Павлік пішов під вінець, коли він був ще зовсім молодим. Незадовго після весілля в нього з’явився первісток – найстарший син Олександр. Вдруге одружився артист з жінкою, яка народила йому єдину доньку Христину. Втім, і цей шлюб не витримав випробування часом та обставинами.

Третій шлюб із Ларисою Созаєвою виявився “солідним”. Разом зіркова пара прожила доволі довго та встигла стати батьками спільного сина Павла. Знаменитості виховували хлопця та піклувались про нього, втім, на жаль, 2020 року він відійшов у вічність після тривалої боротьби з онкологією.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!