В молодості мама Дана Балана затьмарювала красою навіть голлівудських зірок: подивіться самі та обімлієте

Українці зблизька познайомилися з мамою Дана Балана Людмилою, коли жінка взяла участь у зніманні одного з ефірів "Голосу країни 10". Тоді гостя з Молдови довела, що може співати не згірш відомого сина.

Українці зблизька познайомилися з мамою Дана Балана Людмилою, коли жінка взяла участь у зніманні одного з ефірів “Голосу країни 10”. Тоді гостя з Молдови довела, що може співати не згірш відомого сина.

У 65 років Людмила Балан перебуває у чудовій формі

Секретом своєї молодості жінка поділилася в етері “1+1”: треба обніматися по 20 секунд 20 разів на день. І сама тут же обійнялася з Тіною Кароль, обсипавши українку купою компліментів. Навіть виконала весільну пісню, натякаючи на роман Дана й Тіни.

Людмила з братом зростали в селі Серетеній-Векі

Між тим пані Людмила є доволі відомою особистістю в Кишиневі та за його межами. Вона багато років працювала на молдовському телебаченні. Вела програму “На добраніч, діти!” і багато інших. А коли через брак коштів телепередачі перестали виходити в ефір, Людмила Балан зробила серію фільмів про земляків, яким вдалося добитися світового визнання.

Заміж Людмила Балан вийшла дуже вдало – за майбутнього дипломата

Зростала Людмила в невеличкому селі разом із братом. Назвала себе і родича двома стрілками одного годинника: вона велика, а брат – маленька. З майбутнім чоловіком Міхаєм Баланом вони навчалися в одному виші. Дівчина опановувала професію журналістки, а молодик – філолога.

Навіть без мейкапу Людмила Балан виглядає ідеально

Згодом чоловік став дипломатом, тож родина з двома дітьми – Даном і Сандою – чимало років провела на Далекому Сході. Мама сама гарно співала й сина постійно заохочувала до музичних вправ. От і виростила такий діамант, яким захоплюється весь світ.

Жінка й досі не соромиться позувати в купальнику

Нині мамі Дана Балана 65 років. Але виглядає вона максимум на 35. Навіть на світлинах без макіяжу жінка дасть фору багатьом молодичкам. У своєму віці пані Людмила не соромиться вбиратися у короткі сукні й сміливо позує в купальнику. Дану Балану дісталася чудова генетика.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.