Дуже постаріла: Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу крупним планом і вразила зморшками (Фото)

56-річна акторка Ольга Сумська вирішила показати, як виглядає її обличчя без макіяжу і фотошопу. Прихильники були вражені віковим змінам знаменитості.

Ольга Сумська багато років була красунею номер 1 в Україні. Висока, струнка, з виразними рисами обличчя і довгим, шовковистим волоссям. Та роки нікого не жаліють. З віком краса будь-якої жінки згасає. Ольга Сумська не стала виключенням.

Нещодавно акторка вирішила показати, як зараз виглядає її обличчя. Ольга оприлюднила дуже правдиве фото, на якому вона показала своє обличчя крупним планом без макіяжу і фотошопу.

Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу крупним планом і вразила зморшками
Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу крупним планом і вразила зморшками

На знімку можна помітити, що Сумська вже не така молода та свіжа, як раніше. На її обличчі з’явилися зморшки, пігментація, а шкіра втратила пружність. Звісно, з макіяжем Сумська виглядає по-іншому.

Та з огляду на те, що акторці вже далеко за 50, вона виглядає дуже достойно. Ольга не хоче втрачати свою молодість і красу, тому робить все від себе можливе, аби зберегти свою вроду. Так, акторка регулярно ходить до косметолога на різні омолоджувальні процедури для обличчя. Також жінка намагається дотримуватись правильного харчування і займається фізичною активністю.

Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу крупним планом і вразила зморшками
Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу крупним планом і вразила зморшками

Ольга Сумська навіть у свої 56 років має підтягнуту фігуру і тонку талію. При цьому жінка час від часу дозволяє собі з’їсти щось не дуже корисне. Сумська обожнює страви української кухні і часто сама готує різні смаколики для себе та чоловіка.

Нагадаємо, Ольга Сумська – одна з найвідоміших акторок України. На її рахунку більше 200 ролей в театрі та кіно. Популярність Сумській принесла її роль Роксолани в однойменному серіалі. Це була її перша велика роль у кіно, в якій Сумська показала себе дуже достойно. Саме після “Роксолани” Ольгу почали запрошувати на різні ролі в кіно.

Крім акторської кар’єри, Сумська має досвід роботи телеведучої, а також акторки дубляжу. Так, голос Ольги можна почути у фільмі “Чаклунка”, де вона дублювала українською Меліфісенту.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.