Як склалася доля переможниці “Х-фактору” Аіди Ніколайчук після шоу: Кондратюк кусає лікті

Зазвичай талант-шоу намагаються взяти штурмом молоді виконавці. Але одеситці Аіді Ніколайчук вдалося вразити журі конкурсу "Х-фактор" у 29 років. Ніхто не міг повірити попервах, що можна співати так чисто і невимушено без фонограми. Тож звичайна касирка відразу стала зіркою.

Зазвичай талант-шоу намагаються взяти штурмом молоді виконавці. Але одеситці Аіді Ніколайчук вдалося вразити журі конкурсу “Х-фактор” у 29 років. Ніхто не міг повірити попервах, що можна співати так чисто і невимушено без фонограми. Тож звичайна касирка відразу стала зіркою.

Роману між продюсером і співачкою на Х-факторі не сталося

Своїм неймовірним тембром голосу дівчина завдячує бабусі, як, до речі, й ім’ям. А от батьки були далекими від мистецтва – тато займався комп’ютерами, мама шила. Аіда планувала стати дизайнером одягу і навчалася у коледжі. Та заміжжя і народження сина призвели до пошуку роботи в найближчому до дому супермаркеті – вона сиділа на касі й вибивала чеки.

Аіда Ніколайчук з другим чоловіком-білорусом

Звісно, таке життя нікому не могло сподобатися, тому Ніколайчук вирішила взяти участь у “Х-факторі 2”. Після першого виступу стала знаменитістю. Але того разу перемогу не здобула. Довелося все починати спочатку й отримати заслужений тріумф у “Х-факторі 3”.

Ходили чутки про зірковий роман між новоспеченою зіркою та продюсером Ігорем Кондратюком. Насправді ж дівчина тоді зблизилася зі звукорежисером. Їй поталанило – вона підписала контракт зі студією і почала їздити на гастролі Україною та за кордон.

Аіда Ніколайчук зчинила фурор в Японії

Знайомство з білоруським спортсменом Нікітою Подольським, який був на 12 років молодший за одеситку, докорінно змінило життя знаменитості. Аіда намагалася супроводжувати коханого на всіх гонках, але ж мала постійно від’їжджати в Україну на концерти, а чоловік був не готовий покидати Білорусь. Ніколайчук навіть устигла завагітніти й втратити ще не народжену дитину. Вони прожили разом 5 років, а потім шлюб розпався.

Пережити особисту драму білявка вирішила в Японії, де якраз оголосили співочий конкурс. Своїм талантом підкорила японців, отримавши 1 місце. Після невдалого другого шлюбу зірка воліє не розповідати про особисте. Хоча відомо, що вона вийшла заміж утретє. Нині Ніколайчук перебралася до Америки, звідки повертатися до України поки не планує.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.