29-річна дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показалася в купальнику в повний зріст: “Ось яку фігуру маю”

Блогерка і дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова показалася в купальнику в повний зріст та зізналася, що мріє в найближчий час показати фігуру після всіх зусиль, які вона докладає до цього.

Катерина Репяхова, вийшовши заміж за Віктора Павліка, не змінила свої звички в харчуванні та образі життя. В 27 років дівчина народила свого першого сина Михасика. Після вагітності вона помітно погладшала, однак завдяки харчуванню скинула зайві кілограми. Однак результат Катю не задовільняє.

Нещодавно Репяхова відсвяткувала своє 29-річчя і вирішила, що настав час подружитись із здоровим харчуванням та спортом. В Інстаграм-блозі дружина Віктора Павліка показує, яким чином цього досягає. Катерина почала ходити на басейн і в спортзал, хоча для неї це важко:

Наразі я собою пишаюся, тому що в мене є конкретні проблеми з силою волі і я зовсім не спортивна

, – написала 29-річна дівчина.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показалася в купальнику
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показалася в купальнику

Вона відмітила, що ніколи не розуміла плавання і тому вирішила вийти із зони комфорту, щоб навчитись правильно плавати. Своїм прикладом дружина Павліка хоче показати, що ніколи не пізно починати щось нове.

Також Катерина Репяхова має на меті звикнути до правильного харчування, тому що має шкідливі харчові звички:

Мені б ще вирішити питання з харчуванням, тому що можу грішити і хлібом, і солодким, і кока-колою, і Макдональдсом. Треба взятися ще й за харчування, щоб був результат

, – сказала Катя за кадром і показала свою фігуру в купальнику, якою не задоволена.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показалася в купальнику
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показалася в купальнику

Видно, що Репяхова мініатюрна, але не підтягнута і має проблемні ділянки:

Як результат ось яку фігуру маю. Маю надію показати вам фото під назвою ПІСЛЯ

, – поділилась дівчина.

Нагадаємо, нещодавно Репяхова здійснила свою мрію на шляху до ідеальної зовнішності та зробила ринопластику, ліпофілінг підборіддя та збільшення губ. В майбутньому вона також збирається зробити пластику грудей, однак поки що планує ще раз стати матір’ю і тому відкладає це питання на пізніше.

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.