Тіна Кароль у домашньому одязі і без макіяжу похизувалася врожаєм з власного городу: як проста селянка (Фото)

Відома українська співачка Тіна Кароль не лише вміє співати, а й господарює по дому. В артистки навіть є власна земельна ділянка, де вона вирощує овочі та зелень.

Українська співачка Тіна Кароль обрала для себе життя не в метушливій столиці, а в невеликому селищі на Київщині. Так, будинок співачки розташований у селі Зазим’я неподалік від столиці. Цей дім співачка будувала ще зі своїм чоловіком Євгеном Огіром. Та з того часу, як він помер, Тіна одна проживає у просторому будинку.

Як виглядає будинок Тіни Кароль
Як виглядає будинок Тіни Кароль

Варто відзначити, що маєток дійсно величезний. Це триповерховий будинок площею 350 квадратний метрів. Дім розташований на великому земельному участку в 20 соток. На території будинку є сад з плодовими деревами, квітник, а також невеликий город, на якому співачка вирощує свіжі овочі та зелень.

Нещодавно Тіна у своєму Інстаграм-блозі похвалилася своїм підписникам врожаєм. Так, співачка з мінімальною кількістю макіяжу і в домашньому вбранні сфотографувалася поряд з грядкою з огірками.

Тіна Кароль у домашньому одязі і без макіяжу похизувалася врожаєм з власного городу
Тіна Кароль у домашньому одязі і без макіяжу похизувалася врожаєм з власного городу

Також Кароль показала свій розкішний сад, на якому квітнуть гортензії і лаванда.

Тіна Кароль у домашньому одязі і без макіяжу похизувалася врожаєм з власного городу
Тіна Кароль у домашньому одязі і без макіяжу похизувалася врожаєм з власного городу

Звісно, співачка не сама обробляє землю та слідкує за садом. У співачки є садівники, які цим всим займаються. Та Тіна обожнює обходжувати свої угіддя і милуватися стиглими овочами і фруктами.

До слова, свій просторий триповерховий будинок Тіна Кароль підлаштувала повністю під себе. Так, співачка виділила окрему кімнату під нагороди і подарунки прихильників. Також Тіна облаштувала у своєму будинку цілий спортивний зал, де вона щодня займається для підтримання фігури.

Та одна кімната у будинку співачки залишається незмінною вже багато років – це кабінет її покійного чоловіка. Співачка залишила там все так, як було при його житті.

Нагадаємо, чоловік Тіни Кароль пішов з життя у 2013 році від онкології. За останні 10 років співачка так і не змогла змиритися зі смертю свого чоловіка і не впустила іншого у своє серце. Співачка досі з трепетом говорить про Євгена Огіра і зізнається, що жоден інший чоловік не зможе його замінити.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?