Шальна Імператриця без прикрас: як виглядає Ірина Аллегрова без перуки і макіяжу

Друг артистки Ірини Аллегрової поділився рідкісним знімком. На ньому Імператриця шоу-бізнесу позує без макіяжу і перуки.

На всіх своїх виступах 68-річна співачка Ірина Аллегрова намагається вражати слухачів і шанувальників не тільки своїми золотими хітами, але і зовнішнім виглядом.

Навіть не в самому молодому віці артистка виходить на сцену “при повному параді”. Вона надає перевагу чорним сукням незвичайного крою, прикрашеним камінням, стразами і паєтками. Крім того, Аллегрова ніколи не відмовляється від каблуків, відвертого декольте і яскравого макіяжу. Одним словом, дійсно втілює образ “Шалений Імператриці”, про яку так любить співати.

Ирина Аллегрова на сцене
Ірина Аллегрова на сцені

Цікаво, що навіть її знамениті пишне блондинисте волосся — це теж частина гриму і сценічного образу. Насправді, співачка використовує під час виступів і офіційних заходів перуки, а в реальності ж має кучеряве русяве волосся.

Цей факт доводить знімок, яким поділився друг Ірини, співак Олександр Богданович. На фотографії артистку буквально неможливо впізнати.

Фото було зроблено кілька років тому в Майамі. На ньому Аллегрова зображена у чорній майці, білих штанях, практично без макіяжу і перуки.

Фанати співачки були спантеличені, адже не відразу впізнали улюблену виконавицю. Проте, вони зазначили, що в реальному житті вона виглядає так само добре, як і на сцені, хоч і зовсім по-іншому.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!