Дивна зачіска, макіяж і яскраві чорні брови: як виглядав “екс” Дорофєєвої Володимир Дантес на “Фабриці зірок”

Відомий український шоумен і співак Володимир Дантес пригадав часи, коли брав участь у популярному шоу "Фабрика зірок". Як тоді виглядав та одягався знаменитість?

Володимир Дантес, відомий український артист і шоумен, давно здобув популярність серед своїх шанувальників. Знаменитість починав власну кар’єру багато років тому, а тепер продовжує крокувати далі. Свого часу артист став учасником шоу “Фабрика зірок”. Нещодавно Дантес вирішив пригадати, якими були ті часи та розповів, як записував пісню “Девочка Оля”, яка зробила його популярним.

Знаменитість розповів, як 2008 року, коли він брав участь у популярному шоу, з’явився ризик, що він може “вилетіти” з проєкту. Володимир Дантес пригадав, що сталось це буквально за крок до фіналу. Тоді артистові запропонували записати пісню “Девочка Оля”, втім він не вірив у те, що та допоможе йому виграти та тим більше стати популярним.

Володимир Дантес пригадав минуле та розповів про свою участь у Фабриці зірок
Володимир Дантес пригадав минуле та розповів про свою участь у Фабриці зірок

Перед записом пісні, пригадав артист, він перенервував настільки, що в нього підійнявся тиск та він ледве міг ходити та дихати. Володимир Дантес таки прийшов до студії звукозапису та з останніх сил записав нову пісню. Знаменитість пригадав, що тоді він ледве зміг заспівати композицію, а завершилось усе тим, що його забрала карета швидкої допомоги. Втім, усі страждання пройшли не просто так, пісня таки зробила Дантеса відомим.

Крім цікавих розповідей, у мережі спливли й архівні фотографії відомого українського шоумена. На опублікованих кадрах знаменитість позує у сценічному образі, в якому виступав на “Фабриці зірок” та в складі дуету “ДиО.Фильмы”. Як можна побачити, знаменитість “носив” яскраві брови, а на його очах легко помітити простий макіяж.

Як виглядав Володимир Дантес багато років тому, коли тільки починав кар'єру
Як виглядав Володимир Дантес багато років тому, коли тільки починав кар’єру

Слід зазначити, що відомий український артист вирішив пригадати минуле не просто так. Знаменитість нещодавно анонсував, що збирається перекласти одну з найпопулярніших своїх пісень “Девочка Оля” української мовою. За словами Володимира Дантеса, вже за декілька днів оновлений хіт зможуть почути всі охочі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.