Колишня дружина Сергія Притули показала, як виглядає їхній спільний син Дмитро: схожість із батьком вражає

Розлучення коміка, а нині серйозної людини Сергія Притули з дружиною Юлією Андрійчук було доволі скандальним. На голову шоумена було вилито чимало бруду. Він не встигав виправдовуватися й доводити, що у родинному конфлікті завжди винні обидві сторони.

Розлучення коміка, а нині серйозної людини Сергія Притули з дружиною Юлією Андрійчук було доволі скандальним. На голову шоумена було вилито чимало бруду. Він не встигав виправдовуватися й доводити, що у родинному конфлікті завжди винні обидві сторони.

Та врешті все це залишилося в минулому. Сергій одружився вдруге із Катериною Сопельник і став батьком двох чарівних донечок Соломії та Стефанії. Здобула особисте щастя і Юлія. Жінка вийшла заміж і народила в другому шлюбі донечку.

Первісток Притули, звісно, залишився жити з мамою. Нещодавно перша дружина Сергія похвалилася в Інстаграмі світлинами своїх дітей з відпочинку. Нащадок Притули вже має 15 років. Судячи зі світлин, Дмитрик обожнює свою молодшу сестричку.

Коли підлітку минуло 14 років, мама влаштувала дітям подорож на лавандове поле. Брат із сестрою сфотографовані в повний ріст, тож можна зробити висновки, що юнак вдався у батька не лише зовнішністю, але й зростом. Зріст головного волонтера країни складає 187 см. Схоже, що син невдовзі його переросте.

З кожним роком Дмитро Притула все більше нагадує батька

Цьогоріч родина вирішила відвідати найстарше місто Тернопільщини Теребовлю. Дмитрик і 8-річна Катруся вбралися у вишиванки й відбули на нічну екскурсію до замку. Актор у костюмі Василька провів їх по маршруту й розповів чимало цікавих історій з минулого.

У Сергія Притули троє дітей від двох жінок. Обох обраниць для шлюбу знаменитий чоловік підшукував на роботі. Щоправда, вибір робив не серед медіаперсон. Юлія працювала на телеканалі СТБ редакторкою. Нинішня дружина Катерина Сопельник була колегою ведучого на Новому каналі.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.