“Бережіть своє світло”: для чого зірка серіалу “Колір помсти” Даша Легейда хизується купальниками на собі

"Колір помсти", "Найгірша подруга", "Доньки-матері", Кріпосна"- це лише невелика частина серіалів, у яких грала Дар'я Легейда. Зовсім скоро, 20 липня цього року, популярній українській актрисі Дар'ї Легейді виповниться 30 років.

Завдяки багатьом українським серіалам, в яких зіграла талановита актриса Даша Легейда, сучасний український кінематограф зробив колосальний ривок уперед. Про нього схвально заговорили у багатьох країнах. Але така практика, як те, що українські персонажі у фільмах говорили російською мовою, до подій лютого 2022 року, призвела до того, що багато хто вважав  українських артистів  росіянами. Так стало і Легейдою. Навіть зараз поціновувачі її таланту пишуть про це на сторінках в її Instagram.

Красуня, актриса, волонтер

Ця прекрасна актриса, родом з Одеси, залишилась у Києві, коли прийшли скрутні часи в країну, і не тільки продовжила займатися творчістю, а ще й активно волонтерити.

Майже одразу, у березні 2022 року, як тільки батько актриси пішов служити в армію, Даша почала шити амуніцію для військових та писати звернення в соцмережі, закликаючи допомагати військовим. І на її заклик багато хто відізвався тоді, не залишаються байдужими й зараз.

Іноді актрисі достатньо викласти своє фото чи відео та розповісти, що воно для того, щоб люди  допомогли на нужди армії. Українці миттєво реагують, допомагають і пишуть щирі слова на підтримку Дар’ї та її чоловіка Дмитра Сову, теж актора, якого глядачі знають і люблять.

А іноді її фото просто для підтримки себе та своїх глядачів. “Бережіть своє світло”,- закликає актриса.

Про це й давнє відео Даші, де вона в купальнику проводить відпочинок у лісі. Сама жінка коментує це, як те, що вона знаходить час усьому “і сльозам, і розпачі, і болю, і неймовірному купальнику під сонечком на галявині”. І ще додає, що її філософія у тому, щоб проживати своє життя в рідній країні, яка воює зі злом, але обов’язково його переможе.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.