Ось в чому причина поспішного весілля Дорофєєвої і Кацуріна: колишня Дантеса ховає живіт під балахонами (ФОТО)

Відома українська співачка Надя Дорофєєва в 2022 році розлучилася з Володимиром Дантесом, а в 2023 вже вийшла заміж вдруге за ресторатора Михайла Кацуріна.

Надя Дорофєєва опинилась в центрі уваги після того, як в березні 2022 року об’явила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, з яким мала довгі стосунки і здавалась щасливою. В той же час про розірвання шлюбу повідомила ще одна родина, з якою тісно дружили музиканти – ресторатори Михайло і Даша Кацуріни.

Колишні не стали повідомляти про причини розставання, однак невдовзі все стало ясно. Виявилося, що Дорофєєва пішла від Дантеса заради Кацуріна, який заради співачки покинув дружину з двома маленькими дітьми. Але Даша не залишилась сама. Володимир Дантес дуже підтримав дівчину в цей важкий період, підставивши їй своє плече. В результаті їх дружба також переросла в романтичні стосунки. Пари буквально помінялись партнерами.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Офіційно документи про розлучення Надя Дорофєєва і Дантес отримали на початку 2023 року, а нещодавно співачку стали підозрювати у заміжжі за Кацуріним. В Мережі з’явились чутки, що закохані зіграли таємне весілля з найближчим оточенням. Лише через місяць ці плітки підтвердились – 13 липня Дорофєєва в своєму Інстаграм-блозі виклала весільні фото і зізналася, що дійсно вийшла заміж за ресторатора.

Нова дружина Кацуріна Надя Дорофєєва ховає живіт під балахонами
Нова дружина Кацуріна Надя Дорофєєва ховає живіт під балахонами

Фанати вже обговорюють причини такого швидкого одруження. Деякі припускають, що причиною могло стати майбутнє поповнення у пари, мовляв Надя Дорофєєва вагітна і дуже часто одягається в одяг вільного крою або оверсайз, щоб приховати живіт.

По Інстаграму колишньої дружини Дантеса і справді можна відслідкувати тенденцію вільного одягу.

Однак, беручи до уваги вигляд Наді у весільній сукні, яка обтягнула її талію, це все просто її модні вподобання – співачка полюбляє бути в тренді і носить балахони не для того, щоб щось приховувати.

Популярне

Схожі статті

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.