“Люблю вас”: кому у щирих почуттях зізнається Лілія Ребрик та хто став для неї прикладом міцного кохання

"І жили вони довго та щасливо." Таким зазвичай буває щасливий кінець у казці. А чи буває так у житті? Фото та пояснення до них, які надає телеведуча Лілія Ребрик, свідчать про те, що казку деякі люди роблять дійсністю.

Українська телеведуча, зірка екрану, мати двох дочок Лілія Ребрик нещодавно виклала цікаві світлини про події, які сталися у життя її батьків.

Річ у тім, що батьки Ліліани нещодавно відсвяткували фланелеву 43 річницю від дня їхнього весілля. З цього приводу Ліля влаштувала батькам незабутні мандри спільно з онучками та донькою.

Лілія Ребрик з батьками та дітьми
Лілія Ребрик з батьками та дітьми

Актриса захоплюється тим, як мамо із татом змогли пронести своє кохання через все життя та бажає такої вірності всім і кожному. У кожному слові про батьків, яке написала Лілія, відчувається гордість ними та бажання брати з них приклад. Та, здається, що донька так і робить, тому що сама Ліля уже 12-й рік, як щасливо проживає зі своїм чоловіком Андрієм Диким і з яким має чудових доньок. За словами Ребрик, в телевізійному світі їхню пару називають ідеальною. Так в одному з інтерв’ю Ліля зізнавалась, що вони просто доповнюють один одного, тому в їхній родині завжди штиль, а бурі й на роботі вистачає.

В їхній родині є певні традиції. Наприклад, вранці Андрій пригощає всіх “найсмішнішою” (так називає Ліля) кавою. А Ліля ніколи не забуває йому подякувати за все не тому, що так радять психологи, а тому, що це просто іде у неї від самого серця.

Якось Лілю спитали, чому вона ніколи не розповідає про особисте життя до Андрія і вона відповіла, що якби не їхня публічність і те, як їх глядачі буквально “одружили” з першого танго ще до зародження їхнього роману на “Танцях з зірками”, то і зараз би ніхто не знав, хто її чоловік. “Так мене виховували, така моя позиція залишати особисте за лаштунками”,- каже зірка.

Але ж її діяльність не залишила вибору та, здається, і самій актрисі приємно розповісти про прекрасні стосунки у родині. Так, у її Instagram як раз є відео, на якому Андрій проводжає своїх дівчат до батьків. Дівчата гадають, чи побіжить тато за потягом, коли він відправиться. І, о радість, потяг рушив і батько побіг (звісно, навмисно комічно, для їхнього задоволення)

Читачі дуже тепло вітають родину Лілії й вважають, що ця родина є “великим, бездоганним прикладом щасливої сім’ї”.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.