Як виглядала Камалія до заміжжя з мільярдером Мохаммадом Захуром: в Мережі спливли ексклюзивні фото співачки

Відома українська співачка Камалія почала будувати свою співочу кар'єру задовго до одруження з пакистанцем Мохаммадом Захуром. Якою співачка була до одруження з мільярдером – далі в матеріалі.

Наталія Шмаренкова (таке справжнє ім’я Камалії) з дитинства займалася музикою і точно знала, ким хоче стати у майбутньому. У шкільні роки дівчина співала у вокальному ансамблі “Дзвіночок”, а пізніше – у хорі. Паралельно з середньою школою Камалія ходила у музичну школу, де вчилась грати на скрипці. Після закінчення 9 класу Наталія Шмаренкова вступила в коледж естрадно-циркового мистецтва, де обрала для себе напрям “артист естради”.

Як виглядала Камалія в юності
Як виглядала Камалія в юності

У всіх починаннях Наталії їй допомагала її мама, яка стала свого роду агентом доньки. Сама мама співачки придумала їй псевдонім Камалія.

Зіркова кар’єра співачки розпочалася після участі у телевізійному конкурсі “Телешанс”, де Камалія здобула перемогу. У 1997 році співачка записала свою власну пісню “У стилі техно” і зняла на неї кліп. Ця відеоробота є у вільному доступі в Мережі. На відео Камалії всього 20 років і вона виглядає не так, як зараз. Співачка була дуже стрункою і вродливою дівчиною. Крім того, співачка любила відкритий одяг.

Як виглядала Камалія в юності
Як виглядала Камалія в юності

Варто відзначити, що любов до відкритого вбрання у співачки була до того, як вона вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. На архівних знімках співачки видно, що вона одягала міні і дуже яскраво фарбувалася.

Як виглядала Камалія до заміжжя з мільярдером Мохаммадом Захуром
Як виглядала Камалія до заміжжя з мільярдером Мохаммадом Захуром

Звісно, після одруження з чоловіком-мусульманином співачці довелося змінювати свою манеру одягатися. Камалія почала обирати більш закриті сукні. Та варто відзначити, що Захур ніколи не був проти, щоб його дружина-красуня одягала яскраві сукні з відкритим декольте.

Нагадаємо, Камалія і Мохаммад Захур прожили у шлюбі 20 років і мають двох спільних дітей. Навесні 2023 року співачка оголосила про розлучення з чоловіком. Причиною стали сімейні конфлікти і напруга через події в України. Та при цьому подружжя розійшлося мирно і продовжують тісно спілкуватися заради дітей.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.