Пава з “МастерШеф” показав свою наречену: були разом до участі в шоу, залишились разом і після (ФОТО)

Переможець кулінарного шоу "МастерШеф" Пава, якого насправді звуть Вадим Бжезинський, показав підписникам свою кохану Валерію та зворушливо привітав її зі святом.

Пава став учасником “МастерШеф” завдяки другу, який заповнив анкету за Вадима. Він розповідав, що коли був в гостях у друга, той помітив, як він готує і вмовляв його спробувати себе в цьому телешоу. Пава вважав, що у нього не буде шансів в порівнянні з іншими учасниками, він думав, що на кастинг прийдуть набагато досвідченіші люди і тому відмовився. А коли він повертався на потягу додому, друг йому подзвонив і поставив перед фактом, що сам його записав на кастинг.

До кулінарії чоловік займався меблями, але з дитинства мріяв стати кухарем. Мрії завадили життєві обставини – у нього не було можливості вчитись. Вадим Бжезинський виріс в простій сім’ї, а виховувала його здебільшого бабуся і вулиця, як каже він сам.

Пава з МастерШеф показав свою наречену
Пава з МастерШеф показав свою наречену

Після перемоги в “МастерШеф” Пава переїхав з рідного Кропивницького в Київ, закінчив навчання в паризькій школі кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu, став бренд-шефом ресторану, розвинув свій Інстаграм-блог та не збирається зупинятись на досягнутому.

Пава з МастерШеф показав свою наречену
Пава з МастерШеф показав свою наречену

Весь цей шлях поруч з Вадимом була його кохана дівчина Валерія, якій він зробив пропозицію руки та серця в студії шоу “Все буде добре”. Закохані разом вже більше 15 років і навіть після того як Пава став популярним, дівчина не почала ревнувати його до прихильниць. Кулінар зізнавався, що у них дуже відкриті довірливі стосунки, тому немає причин для сварок, ревнощів і тому подібного.

В своєму Інстаграм-блозі переможець “МастерШеф” Пава публічно привітав наречену з днем народження та показав спільні фото:

Happy birthday my love

, – написав Вадим, що перекладається як “З днем народження, моє кохання”.

На першому в каруселі фото Пава і Валерія позують в готельних халатах, а на другому в стильних сонцезахисних окулярах.

Підписники приєднались до привітань і відмітили, що вони – дуже красива пара.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.