“Вік Адалін” не про Олену Кравець: 46-річна зірка “Кварталу” зізналася, що не впізнає себе через вікові зміни

У народі кажуть: "Краса, як майова роса". Хоча ніхто не сперечається з тим, що краса та молодість спливають дуже швидко і ще нікому не вдалося зупинити їх відхід (хіба що фантастам), все одно для жінки цей процес є завжди болючим.

Улюблениця багатьох глядачів, телеведуча, зірка “Кварталу 95”, красива  46 річна жінка Олена Кравець у своєму  Instagram пропонує своїм шанувальницям приєднатися до обговорення теми про зміни, які відбуваються в кожній українській жінці в сучасних умовах не залежно від того знаходиться вона за кордоном, переховуючи дітей, чи знаходиться десь на передовій, чи працює і мешкає у себе вдома. Ситуація, в якій опинилися українки, на думку Олени, аж ніяк не сприяє ні гарному вигляду, ні гарному самопочуттю.

“Я перестала себе впізнавати”

Олена Кравець
Олена Кравець

Обговорювати цю актуальну тему Олена відчайдушно почала з себе. Вона не стала приховувати, що починаючи з часу, коли пройшов перший шок від подій у лютому 2022 року, жінка стала помічати, що почала якось змінюватися ззовні: тілом, обличчям, очима. Але, вона натякнула, ця “дорослість” походила зсередини.

“Я перестала себе впізнавати як внутрішньо, так і у дзеркалі”,- пише актриса. Ці зміни, Олена не приховує, боляче торкнулися її свідомості. Ці шрами від стресів залишали відбитки на обличчі, шкірі та, навіть, поставі. “Це дратувало і додавало стресу. Я була у розпачі”,- зізнається з гіркотою Кравець.

Розуміючи, що таке відбувається не тільки з нею, Олена запропонувала провести обговорення та отримати допомогу від людини, яка знає, як повернути жінці той стан самопочуття, який поверне блиск в очах. І вже наступного дня Олена провела прямий ефір у сторіз з людиною, яка, на думку Олени, займається регенерацією душі й тіла, сприяє відновленню енергії.

Що з того вийшло можна зрозуміти прочитав відгуки тих, хто був присутнім на ефірі: “Неймовірний, світлий, потужний ефір. Цінність жінки повертається і світ від того зміниться на краще”.

Популярне

Схожі статті

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт найніжнішої картопляної запіканки з м’ясом

Картопля запечена з м'ясом під сирною скоринкою – це дуже смачна і ситна страва, яка підійде на свято і на кожен день. Всього кілька кулінарних секретів і ви приготуєте ідеальну запіканку!

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?