Осадча придбала сукню, як у Тіни Кароль і показала, що вона їй личить більше: фотопорівняння зіркових красунь

Катя Осадча з'явилася на публіці у сукні, в якій ще рік назад відома співачка Тіна Кароль виступала на сцені. Кому патріотичне вбрання личить більше – далі в матеріалі.

Знамениті люди завжди прискіпливо ставляться до свого зовнішнього вигляду і свого вбрання. Зірки ніколи не з’являються на публіці в одному і тому ж образі двічі. Крім того, знаменитості люблять ексклюзивні речі: щоб лише та сукня, чи тий костюм були лише у них і ні в кого більше.

Та бувають і такі казуси, що відомі люди з’являються на публіці в однакових нарядах. Таке нещодавно трапилося з двома відомими українськими красунями Тіною Кароль і Катею Осадчою.

Так, ще влітку минулого року публіка обговорювала неймовірно ніжний образ Тіни Кароль. Співачка з’явилася на одному зі своїх виступів у легкій силуетній сукні білого кольору з патріотичним синьо-жовтим принтом. Свій образ співачка доповнила легкими локонами, нюдовим макіяжем з акцентом на губи і стриманими золотими прикрасами.

 Осадча придбала сукню, як у Тіни Кароль і показала, що вона їй личить більше
Осадча придбала сукню, як у Тіни Кароль і показала, що вона їй личить більше

Співачці неймовірно пасує ця сукня і додає жіночності та тендітності.

Нещодавно у такій самій сукні на публіці з’явилася інша відома українська красуня – телеведуча Катя Осадча.

Свій образ ведуча доповнила великою кількістю дрібних браслетів і ніжним кольє. Зачіску Осадча зробила схожою до тієї, що була у Тіни Кароль – легкі локони. Також ведуча зробила макіяж з акцентом на очі.

Осадча придбала сукню, як у Тіни Кароль і показала, що вона їй личить більше
Осадча придбала сукню, як у Тіни Кароль і показала, що вона їй личить більше

Варто відзначити, що Каті Осадча пасує ця сукня не менш ніж Тіні Кароль.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Катя Осадча змінила свій рід діяльності з телеведучої у волонтерку і благодійницю. Жінка веде декілька благодійних проєктів, які націлені на допомогу українцям. Так, серед таких проєктів – “Пошук зниклих”. Телеведуча створила велику команду, яка займається пошуком українців, які вважаються зниклими безвісті. А зараз телеведуча взялася за ще одну справу і створила проєкт, який допоможе українцям швидше і легше усиновлювати дітей. Нажаль, через війну в Україні кількість дітей, які залишилися без батьків збільшилася. Тому цей проєкт наразі дуже необхідний.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.