18-річна Маша Полякова кардинально змінила колір волосся і вразила яскравим відтінком: дуже незвично (Фото)

Старша донька Олі Полякової Маша любить експериментувати зі своєю зовнішністю. Цього разу дівчина пофарбувала волосся у дуже яскравий і нестандартний відтінок.

Маша Полякова – старша донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчина відома не менш за свою зіркову маму. З 14 років Маша активно веде свій Інстаграм-блог, де часто вражає публіку своєю скандальною поведінкою.

Та за останній рік Маша помітно змінилася. Дівчина почала поводити себе більш по-дорослому і стримано. Та ось жага до змін у Маші не змінилася. Так, дівчина вже давно любить експерементувати зі своєю зовнішністю. Декілька років назад дівчина пофарбувала своє розкішне русяве волосся у рудий колір. Варто відзначити, що рудий дуже пасує Маші. Вона стала більш яскравою і помітною.

Маша Полякова натякнула шанувальникам, що вже почала готуватись до весілля з хлопцем
18-річна Маша Полякова кардинально змінила колір волосся і вразила яскравим відтінком

Та нещодавно дівчина вирішила дещо змінити колір волосся. Так, у своїх Інстаграм-сторіс дівчина опублікувала відео, де показалася після салону краси. Дівчина перефарбувалася у темно-рудий колір, більше схожий до червоного.

18-річна Маша Полякова кардинально змінила колір волосся і вразила яскравим відтінком
18-річна Маша Полякова кардинально змінила колір волосся і вразила яскравим відтінком

Дівчині дуже пасує новий колір та і сама вона в захваті.

Я обожнюю свій новий колір волосся. Він набагато темніший, хоч і все одно рудий. Він мені так подобається, що я навіть передати вам не можу

, – сказала Маша у відео.

Нагадаємо, Маша Полякова в цьому році закінчила перший курс престижного лондонського університету. Дівчина вивчає музику і в майбутньому хоче бути популярною співачкою, як і її мама.

У Лондоні дівчина проживає у звичайному гуртожитку і ділить кімнату з сусідками. Дівчина живе на тих самих умовах, що і інші студенти, незважаючи на статус і кошти її зіркової матері.

У Лондоні Маша Полякова не лише навчається, а й будує своє особисте життя. Так, дівчина вже майже рік зустрічається з юнаком на ім’я Артур. Він родом з України, так як і Маша, переїхав у Велику Британію навчатися. У закоханих досить серйозні стосунки: вони багато часу проводять разом і навіть їздять у романтичні подорожі. Крім того, Маша познайомила свого бойфренда зі своїми зірковими батьками. За словами Маші, її мама одобрила її вибір.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.