18-річна Маша Полякова кардинально змінила колір волосся і вразила яскравим відтінком: дуже незвично (Фото)

Старша донька Олі Полякової Маша любить експериментувати зі своєю зовнішністю. Цього разу дівчина пофарбувала волосся у дуже яскравий і нестандартний відтінок.

Маша Полякова – старша донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчина відома не менш за свою зіркову маму. З 14 років Маша активно веде свій Інстаграм-блог, де часто вражає публіку своєю скандальною поведінкою.

Та за останній рік Маша помітно змінилася. Дівчина почала поводити себе більш по-дорослому і стримано. Та ось жага до змін у Маші не змінилася. Так, дівчина вже давно любить експерементувати зі своєю зовнішністю. Декілька років назад дівчина пофарбувала своє розкішне русяве волосся у рудий колір. Варто відзначити, що рудий дуже пасує Маші. Вона стала більш яскравою і помітною.

18-річна Маша Полякова кардинально змінила колір волосся і вразила яскравим відтінком

Та нещодавно дівчина вирішила дещо змінити колір волосся. Так, у своїх Інстаграм-сторіс дівчина опублікувала відео, де показалася після салону краси. Дівчина перефарбувалася у темно-рудий колір, більше схожий до червоного.

18-річна Маша Полякова кардинально змінила колір волосся і вразила яскравим відтінком

Дівчині дуже пасує новий колір та і сама вона в захваті.

Я обожнюю свій новий колір волосся. Він набагато темніший, хоч і все одно рудий. Він мені так подобається, що я навіть передати вам не можу

, – сказала Маша у відео.

Нагадаємо, Маша Полякова в цьому році закінчила перший курс престижного лондонського університету. Дівчина вивчає музику і в майбутньому хоче бути популярною співачкою, як і її мама.

У Лондоні дівчина проживає у звичайному гуртожитку і ділить кімнату з сусідками. Дівчина живе на тих самих умовах, що і інші студенти, незважаючи на статус і кошти її зіркової матері.

У Лондоні Маша Полякова не лише навчається, а й будує своє особисте життя. Так, дівчина вже майже рік зустрічається з юнаком на ім’я Артур. Він родом з України, так як і Маша, переїхав у Велику Британію навчатися. У закоханих досить серйозні стосунки: вони багато часу проводять разом і навіть їздять у романтичні подорожі. Крім того, Маша познайомила свого бойфренда зі своїми зірковими батьками. За словами Маші, її мама одобрила її вибір.