Три великих кохання Олени Мозгової: у кожному народилося по донечці, але продюсерка знову сумує

Особисте життя продюсерки Олени Мозгової доволі насичене. Жінка має трьох донечок від різних чоловіків. А нещодавно другий обранець жінки Олександр Пономарьов узагалі звинуватив колишню в численних зрадах.

Особисте життя продюсерки Олени Мозгової доволі насичене. Жінка має трьох донечок від різних чоловіків. А нещодавно другий обранець жінки Олександр Пономарьов узагалі звинуватив колишню в численних зрадах.

Олена Мозгова з Девідом Аксельродом

Зоя

Старша донька Мозгової народилася без чоловіка. Звісно, винуватець батьківства існував, але з ним Олена розлучилася ще до народження першої дитинки. Маленьку Зою мама називала бутончиком. Відтоді бутончик виріс, розквітнув і перетворився на гарну квітку.

Олена Мозгова з першою донечкою Зоєю

Дівчинка була зовсім маленькою, коли мама закохалася в Олександра Пономарьова. І хоча тато Олени Микола Мозговий не підтримував цих стосунків, донька не послухалася. Співак-початківець швидко знайшов спільну мову з донькою коханої жінки та навіть удочерив її. Вони з вітчимом й досі є найкращими друзями.

Женя

Невдовзі родина поповнилася народженням другої дитини для Олени й першої для Олександра. Дівчинку назвали Женею. Судячи зі світлин із родинного архіву обидві сестрички зростали в любові та взаєморозумінні. От тільки батьки згодом втратили потяг один до одного.

Олександр Пономарьов любив Зою та Женю однаково

Як згодом розповів Пономарьов, він вибачив Олені зраду першого разу. Але за ним послідував другий… Тож залишатися разом не було сенсу. Подейкують, що розлучником міцної сім’ї став продюсер Гайтани Едуард Клім. Хай там як, а Євгенія у цьому конфлікті стала на бік батька і переїхала жити до нього.

Соля

Довго на самоті Мозгова не залишилася. У неї стався роман із вихованцем Володимиром Ткаченком, який брав участь у талант-шоу. Звісно, через значну різницю у віці Микола Мозговий знову був проти цих стосунків, але кохання перемогло.

Батько 8-річної Солі Девід Аксельрод захищає кордони України

Олена стала продюсувати Володимира. Задля цього він повернув собі прізвище предків. Заразом змінив й ім’я, ставши Девідом Аксельродом. У пари народилася дівчинка, яку назвали Соломією.

І все було б гаразд, аби не клята війна. На початку березня 2022 року Мозгова виклала гнівний пост, засуджуючи українських чоловіків, які тікають, мов щурі, за кордон чи на Західну Україну.

Підписники тут же поцікавилися у відомої жінки, де нині перебуває її благовірний. Олена сповістила, що Девід в територіальній обороні, а вона готує їжу для захисників:

“Ми з Соломією пишаємось і страшенно переживаємо за нашого татка і всіх, хто захищає нас і нашу країну від російських виродків!”

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.