Без перуки та з ідеальним пресом: Тіна Кароль показала свій справжній зовнішній вигляд без гриму

Відома українська співачка Тіна Кароль похизувалась зовнішнім виглядом у домашній атмосфері. Знаменита артистка позувала на камеру без макіяжу та з персиком у руках

Тіна Кароль, відома українська співачка, прославилась не лише своїм безперечним талантом і неймовірним співом, але і завдяки своїй харизмі. Крім основної діяльності, зірка також активно веде особистий блог, де час від часу ділиться з шанувальниками цікавими фотографіями.

Тіна Кароль показала, як виглядає вдома, коли ніхто не бачить
Тіна Кароль показала, як виглядає вдома, коли ніхто не бачить

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Тіна Кароль опублікувала нову фотографію. Знаменитість позувала на власній кухні у своєму будинку під столицею. Зірка показала шанувальникам, в якому образі ходить вдома, коли ніхто не бачить. Співачка була одягнена у коротку футболку та джинси, що відкривало вид на її ідеальний прес. Схоже, Тіна Кароль проводить багато часу у спортивній залі.

Крім того, на опублікованій фотографії можна було побачити, як виглядає артистка без краплі макіяжу. Знаменитість має світлі брови красивої форми та ніжні очі неймовірного блакитного кольору. Природне розпущене волосся Тіни Кароль красиво спадало на її плечі.

Тіна Кароль опублікувала свіжу фотографію у домашній атмосфері
Тіна Кароль опублікувала свіжу фотографію у домашній атмосфері

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни відома українська співачка Тіна Кароль продовжує свою професійну діяльність. Знаменитість активно подорожує Україною та світом із благодійними концертами та волонтерськими місіями. Нині артистка перебуває вдома, у своєму заміському будинку під Києвом.

Слід зазначити, що у мережі активно обговорюють ймовірність, що відома українська співачка Тіна Кароль носить перуку. Один із шанувальників одного разу помітив на фотографії, яку опублікувала артистка, неприродну лінію росту волосся. Це стало причиною для появи чуток, нібито зірка української естради для виступів змінює зачіску та одягає перуку.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.