Тато – турок, мама – німкеня. Хюррем з “Величного століття” показала своїх батьків: Мер’єм на них не схожа

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі чи не вперше показала своїх батьків. Виявляється, зірка "Величного століття" зовсім не схожа на власних батьків

Роль улюбленої наложниці султана Сулеймана принесла актрисі турецько-німецького походження Мер’єм Узерлі міжнародну славу. Красуня з рудим волоссям сьогодні — одна з найулюбленіших акторок і в Україні. Сьогодні знаменитість вже має своїх дітей, але й не забуває про тих, хто виховав у ній прагнення світлому майбутньому – про своїх батьків.

Народилася Мер’єм Сахра Узерлі у великій родині. У середині серпня 1983 року в Гамбурзі, Німеччині з’явилася на світ майбутня зірка турецького кіно. За національністю вона наполовину німкеня по матері та наполовину туркеня по батькові. Мер’єм Узерлі має двох старших братів Денні й Крістофера, яких її мати народила в першому шлюбі, а також у неї є старша рідна сестра Джанан.

Батьки відомої турецької актриси познайомилися завдяки тому, що тато зірки, Хусейн Узерлі, приїхав на батьківщину своєї майбутньої дружини, Урсули Узерлі, щоб здобути освіту. Майбутні чоловік і дружина швидко закохалися і не змогли суперечити долі – вже незабаром вони одружилися і стали батьками спільних дочок.

Мер'єм Узерлі з Величного століття показала своїх батьків
Мер’єм Узерлі з Величного століття показала своїх батьків
Як виглядають мама й батько Мер'єм Узерлі з Величного століття
Як виглядають мама й батько Мер’єм Узерлі з Величного століття

Мер’єм була наймолодшою та дуже улюбленою донькою. У хаті розмовляли лише німецькою. Хоча батько намагався навчити дітей турецької мови, Мер’єм лінувалась і зовсім не хотіла вчитися. Вона любила читати, а у старшій школі захопилася читанням книг із психології. До слова, спробувати себе на сцені дівчинка отримала нагоду ще у дошкільному віці.

Близький друг сім’ї мав свій театр, де дівчинці у 5 років доручили невелику роль. Їй сподобалася сцена. Саме так майбутня зірка кінематографа Туреччини зрозуміла, чим хоче займатися. Батьки Мер’єм Узерлі лише підтримували свою дочку у її бажаннях.

Популярне

Схожі статті

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.