Мінімум одягу і максимум макіяжу: Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ – “Дешево і низько”

38-річна співачка Тіна Кароль показала результат своєї недавньої фотосесії і викликала справжній фурор. Та знайшлися і ті фоловери, які розкритикували артистку і дорікнули їй за бажання здаватися молодою.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних співачок України. Вона має неймовірно сильний вокал і пісні, які чіпляють за саме серце. Та публіка любить Тіну не лише за її творчість, а і за вроду. Співачка дуже жіночна, ніжна і тендітна. Недарма саме Кароль тричі отримувала статус найкрасивішої  жінки України за версією журналу VIVA.

Нещодавно Тіна Кароль поділилася з прихильниками результатом своєї нової фотосесії. На знімках співачка позувала у зухвалому, літньому образі і з яскравим макіяжем з акцентом на губи. Так, Тіна була одягнена в незвичайні джинси-кльош з високими розрізами на ногах. Доповнила свій образ співачка кофтинкою молочного кольору з глибоким вирізом і повністю оголеною спиною.

Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ
Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ

Тіна позувала у розслаблених позах і виглядала дуже яскраво і жіночно.

Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ
Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ

Прихильники співачки засипали її компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Ви неймовірна”;
  • “Красуня”;
  • “Фігура дуже жіночна”;
  • “Фото – вогонь”.

Та не всім прийшлися до вподоби нові знімки співачки. Були й ті, хто розкритикував Кароль за начебто її намагання бути молодшою, ніж вона є:

  • “Старша жіночка, а мізків так і не прибавилось. Косиш під молоду дівчинку, та цього вже ніщо не змінить. Дешево, вульгарно, низько… був кращої думки про Тіну. Таке враження, що хоче зняти собі багатого олігарха, щоб підзаробити трохи грошенят – не піснями.”

, — написав один із коментаторів.

Варто відзначити, що Тіна Кароль спокійно реагує на критику у свій бік і ніколи не відповідає на негативні коментарі у соціальних мережах. При цьому співачка є дуже самокритичною. Вона намагається все завжди довести до ідеалу. Це стосується і її роботи на сцені і її зовнішності. До прикладу, Тіна вже багато років притримується дуже суворої дієти і не дозволяє собі з’їсти навіть маленький шматочок торту на власний день народження, хоч і обожнює солодке. Співачка хоче мати ідеальний вигляд, тож не дозволяє собі набрати зайвий кілограм.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.