facebook

Мінімум одягу і максимум макіяжу: Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ – “Дешево і низько”

38-річна співачка Тіна Кароль показала результат своєї недавньої фотосесії і викликала справжній фурор. Та знайшлися і ті фоловери, які розкритикували артистку і дорікнули їй за бажання здаватися молодою.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних співачок України. Вона має неймовірно сильний вокал і пісні, які чіпляють за саме серце. Та публіка любить Тіну не лише за її творчість, а і за вроду. Співачка дуже жіночна, ніжна і тендітна. Недарма саме Кароль тричі отримувала статус найкрасивішої  жінки України за версією журналу VIVA.

Нещодавно Тіна Кароль поділилася з прихильниками результатом своєї нової фотосесії. На знімках співачка позувала у зухвалому, літньому образі і з яскравим макіяжем з акцентом на губи. Так, Тіна була одягнена в незвичайні джинси-кльош з високими розрізами на ногах. Доповнила свій образ співачка кофтинкою молочного кольору з глибоким вирізом і повністю оголеною спиною.

Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ
Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ

Тіна позувала у розслаблених позах і виглядала дуже яскраво і жіночно.

Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ
Тіну Кароль присоромили в Мережі за зухвалий образ

Прихильники співачки засипали її компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Ви неймовірна”;
  • “Красуня”;
  • “Фігура дуже жіночна”;
  • “Фото – вогонь”.

Та не всім прийшлися до вподоби нові знімки співачки. Були й ті, хто розкритикував Кароль за начебто її намагання бути молодшою, ніж вона є:

  • “Старша жіночка, а мізків так і не прибавилось. Косиш під молоду дівчинку, та цього вже ніщо не змінить. Дешево, вульгарно, низько… був кращої думки про Тіну. Таке враження, що хоче зняти собі багатого олігарха, щоб підзаробити трохи грошенят – не піснями.”

, — написав один із коментаторів.

Варто відзначити, що Тіна Кароль спокійно реагує на критику у свій бік і ніколи не відповідає на негативні коментарі у соціальних мережах. При цьому співачка є дуже самокритичною. Вона намагається все завжди довести до ідеалу. Це стосується і її роботи на сцені і її зовнішності. До прикладу, Тіна вже багато років притримується дуже суворої дієти і не дозволяє собі з’їсти навіть маленький шматочок торту на власний день народження, хоч і обожнює солодке. Співачка хоче мати ідеальний вигляд, тож не дозволяє собі набрати зайвий кілограм.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.