Старша донька Сніжани Єгорової 30-річна Стася Ровінська більше любить тата, ніж маму: “Як давно це було”

Сніжана Єгорова носить прізвище першого чоловіка, з яким побралася в 1992 році. От тільки Сергій Єгоров відтоді змінив не лише ім'я, але й прізвище, ставши Семеном Горовим. У шлюбі з інтервалом у 5 років народилося дві донечки – Анастасія й Олександра.

Сніжана Єгорова носить прізвище першого чоловіка, з яким побралася в 1992 році. От тільки Сергій Єгоров відтоді змінив не лише ім’я, але й прізвище, ставши Семеном Горовим. У шлюбі з інтервалом у 5 років народилося дві донечки – Анастасія й Олександра.

Найстарша Стася Ровінська частенько балує підписників цікавими знімками й міркуваннями з приводу родинних стосунків. Фото з батьком і сестрою – архівні. Мешкаючи в Штатах, Анастасія не бачила тата цілий рік, а молодшу сестру – аж 6 років. Тож не мала можливості заселфітися.

Стася з батьком у дитинстві та 2 роки тому

З дописів доньки Єгорової можна зрозуміти, що з татусем у неї набагато кращі стосунки, аніж із мамою. Молодичка навіть зауважила, що виховує своїх дітей так, щоб вони почувалися щасливими, чого сама не зазнала в дитинстві. Щодо мами Стася відзначила, що “намагалася зрозуміти”.

Натомість тато завжди підтримував доньку. Коли Анастасія з чоловіком і дітьми вирішила переїхати жити в Америку, Горов підтримав, хоча сам після активних бойових дій не мав наміру виїжджати з Києва, сказавши, що захищатиме свій район.

Батьки розлучилися, коли Стасі було 7 років

Сніжана з Семеном познайомилися в зовсім юному віці – дівчині було 19 років, молодик був старший на рік. Вони були на одній вечірці, і майбутня ведуча відзначила неохайність нового знайомого. Через деякий час вони знову зустрілися. Цього разу молодик убрався в сорочку з краваткою й костюм і підкорив серце красуні.

Вони почали зустрічатися і невдовзі зіграли веселе студентське весілля, на яке “забули” запросити батьків. Цей шлюб тривав 10 років, після чого пара розлучилася. Чоловіку страшенно не подобалося, що його дружина працює в нічному клубі.

Стася намагається виховувати своїх дітей не так, як це робила її мама Сніжана Єгорова

Вони й раніше сварилися. Коли Сніжана завагітніла вдруге, то воліла зробити аборт, але Семен відмовив. Йому тоді ніхто не давав можливості знімати фільми, то він обіцяв розвантажувати вагони, аби тільки дитинка народилася. А розлучення сталося, за словами Єгорової, не через брак коштів у родині. Вона не витримала надмірного споживання алкоголю чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Свій Наполеон подаю не до кави, а як закуску на святковий стіл: коржі перемащую рибою, овочами та майонезом

Наполеон можна готувати не лише солодкий, але й рибний. Така закуска ідеально виглядатиме на святковому столі, а гості наділять компліментами й попросять рецепт смакоти.

Мої ліниві пиріжки розлітаються за секунду, а готую їх ще менше: рецепт, яким свого часу підкорила чоловіка

Якщо у вас завжди мало часу на приготування страв, то потрібно спробувати зробити такі ліниві пиріжки. Готуються вони на сковороді за лічені хвилини, а у вас з'явиться хвилинка на себе.

Беру шматочок ковбасного сиру і морквину: салат “Сонячний настрій” за 3 хвилини. Навіть нарізати не треба

Салат "Сонячний настрій" готується дуже просто й швидко. Інгредієнти натираються на тертушці, тож їх не потрібно кришити ножем. Кількість продуктів указано на 1 порцію, тож збільшуйте за потреби.