Як Бред Пітт, тільки турецький: красень Киванч Татлитуг показав, як виглядають старша за нього дружина та син

Серед жінок існує думка: "Красивий чоловік — чужий чоловік". Ось чому завжди цікаво подивитися на тих жінок, які впевнені в собі та у своєму коханому красені чоловікові.

Звісно, про смаки не сперечаються, але навряд чи хтось буде заперечувати, що турецького актора Киванча Татлитуга можна поставити в один ряд з визнаними красенями світового кінематографа. Щобільше, свого часу він отримував на свій рахунок відзнаки на конкурсах Краща модель Туреччини та Краща модель світу.

Високий зріст (187 см), спортивна фігура та красиве обличчя, зрозуміло, сприяло тому, що він опинився у лавах акторів. Але ж природа не зупинилася лише на зовнішності чоловіка, вона подарувала йому ще й акторський талант.

Турецький красень-актор зіграв у багатьох турецьких серіалах, але українці познайомилися вперше з Киванчем Татлитугом, коли подивилися серіал “Заборонена любов”, у якому він зіграв розбещеного гуляку Бехлюля, та картину “Курт Сеїт і Олександра”, де він зіграв головну роль імперського офіцера.

Подейкують, що Киванч прославився у кінематографічному середовищі не тільки завдяки акторському таланту, а й завдяки своїм численним романам з жінками.

То як же склалося його особисте життя, хто поряд з цим красивим чоловіком зараз?

Жінкою, яка займала у житті Киванча значуще місце, вважають актрису Азру Акин, з якою він зустрічався майже дев’ять років, з 2004 по січень 2013 року.

Та вже через пів року після їхнього розриву серцем Киванча заволоділа стиліст Башак Дізер, яка й стала його теперішньою дружиною у 2016 році. Судячи з усього подружжя щасливе у своєму шлюбі, хоча Башак старша за чоловіка на сім років: зараз Киванчу 39 років, а дружині 46.

Киванч Татлитуг
Киванч Татлитуг з дружиною

Зрозуміло, що в них, як й в багатьох, також трапляються ревнощі. Так нещодавно турецька жовта преса писала, що дружина погрожувала чоловікові розлученням, приревнувавши його до партнерки по фільму Серенай Сарікайє через занадто палкі поцілунки між колегами. Втім, Киванч таку інформацію не коментував.

До речі, у квітні минулого року у подружжя народився син. Тоді шанувальники актора бурхливо обговорювали, яке ім’я пара дасть своєму первістку. Багато хто зрадів, коли дізнався, що син отримав ім’я Курт Ефе, побачивши у цьому відсилання до картини “Курт Сеїт і Олександра”.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.