Оля Цибульська ошелешила чоловіка своїми “хотілками” за 20 років разом: “До незнайомця у кафе підсяду”

Коли людина знаходиться у постійній напрузі від повітряних тривог, хвилювань за своїх близьких, не добрих новин, вона просто повинна періодично себе емоціонально перезавантажити, щоб знайти сили йти далі. Ось яку пораду дає нам Оля Цибульська.

Популярна українська співачка Оля Цибульська знайшла свій спосіб релаксу від постійного стресу, яким співачка поділилася у своєму Instagram.

Треба сказати що своїми роздумами на тему власного ego артистка ділиться не в перше. Колись вона вже написала: “Я — жінка. Я — ловець щастя. Бо живу не так, як треба, а так, як хочеться”

Оля Цибульська
Оля Цибульська

І ось знову: на фото усміхнена Оля у яскраво-рожевій сукні позує на фоні лавандового поля та додає коментар, що твоє “хочу” повинно залишатися найголовнішим у твоєму житті, а жити хочеться всім. От як зі світлиною: Оля вирішила, що у свої 30 з гаком років заради попсового дівчачого фото варто “залізти по пояс у лавандове поле”, бо вона так хоче.

Не зважати на умовності пропонує співачка та наводить приклад свого відношення до обставин та оточення. Якщо їй чогось хочеться, то цього вже достатньо: якщо захотілося поспілкуватися, вона з легкістю підсяде до незнайомця, набридло з кимось спілкуватися — розірве “токсичні стосунки”, а щоб позбутися напруги вона посеред зустрічі зніме підбори. І чого б вона не захотіла, на приклад, лисичок в не сезон, вона це обов’язково отримає, бо вона того хоче.

А ще Цибульська каже, що любить сама гуляти вулицями, щоб “побути з думками наодинці”. Ймовірно в результаті саме таких прогулянок і народжується філософське ставлення до життя.

Як реагує на таку філософію Олі її чоловік не відомо. А от як ставляться до такої поведінки підписники, не важко дізнатися. Більшість з них дуже позитивно відреагувала на пост: “Життя одне і воно проходить. Тому треба хотіти, вірити у свої бажання, діяти тут і зараз. Бо наше хочу це шлях”.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".