“Я мрію вивчити українську мову”: колумбієць Ектор Хіменес-Браво показав, як почати говорити солов’їною

Не встигли читачі порадіти за Ектора з приводу його нагороди "За сприяння війську" від Валерія Залужного, як наш улюблений колумбіець знову замилував наші серця новою українською справою.

“Я не знаю людей, сильніших, ніж українці.Не знаю більш волелюбних і тих, хто готовий віддати останнє за близьких та рідну землю. Ви — гордість!” Так відгукується справжній друг українців, ресторатор та кулінар, зірка шоу “МастерШеф” та, от вже більше як рік, волонтер Ектор Хіменес-Браво.

І от нещодавно Ектор виклав у своєму Instagram відео про те, як він старанно вивчає українську мову.

Треба сказати, що Ектор підійшов до справи дуже серйозно і, навіть, проаналізував, чи схожі між собою українська та російська мови. На відміну від багатьох “знавців” колумбієць за походженням дістався висновку, що мови зовсім не схожі. Звісно, людині, яка опановувала весь час російську, а зараз почала  вивчати нашу солов’їну доведеться не легко. Але сам Ектор зізнається, що вивчити українську є його мрією, тому така цілеспрямована людина, як він, обов’язково досягне успіху й у цій не простій справі.

Зараз Ектор на етапі, коли намагаєшся вгадати значення слів за їхнім звучанням. Ті слова, що геть відрізняються від російських, а таких багато, Хіменес не може зрозуміти: “Черевики — це черешні?”- питає він. Ліжко, світло, каблучка та кулька — ці слова також викликають великий подив.

Відео дуже замилувало шанувальників Ектора. З великою повагою реагують вони на такого старанного учня. “Це божественно! Щемливо до сліз, коли люди вчать українську мову”,- пише один читач. “Екторе, дякую вам за те, що ви з нами, за те, що ви робите для України”,- пише інший. Хтось виражає свою повагу, хтось підбадьорює: “Так тримати, успіхів!”

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.