Нікітюк, Могилевська, Соколова приховують своїх бойфрендів: зірки не показують їх і не називають імен

Зазвичай зірки воліють виставляти напоказ не лише свої творчі доробки, але й особисте життя. Шанувальники знають про своїх кумирів усе – з ким вони проводять вільний час, де і як розважаються. Але останнім часом стали з'являтися знаменитості, які тримають подробиці серцевих справ за сімома печатками. І це набагато більше розпалює цікавість.

Зазвичай зірки воліють виставляти напоказ не лише свої творчі доробки, але й особисте життя. Шанувальники знають про своїх кумирів усе – з ким вони проводять вільний час, де і як розважаються. Але останнім часом стали з’являтися знаменитості, які тримають подробиці серцевих справ за сімома печатками. І це набагато більше розпалює цікавість.

Леся Нікітюк

Телеведуча обожнює патякати з журналістами. Вільно говорить на будь-які теми, окрім особистого життя. Тут із неї важко щось витягти. Одного разу Леді Ле прохопилася про роман із сусідом, який, на жаль, так і не довів довгоногу блондинку до рацсу.

Леся Нікітюк ніколи не розповідає про особисте

Один із блогерів розповів, що у Нікітюк був впливовий шанувальник, який і допоміг дівчині пробитися на вершину слави. От тільки весілля з ним не відбулося, оскільки щойно розпочалося повномасштабне вторгнення, кавалер покинув кохану й накивав п’ятами за кордон. Леся відповіла чоловіку в притаманному їй стилі – гостро і з гумором.

Наталя Могилевська

Співачці соромно зізнаватися, але вона стала по-справжньому щасливою вже після сумнозвісного 24 лютого. Обранець підтримав усі її волонтерські ініціативи й завжди перебуває поруч під час концертів на прифронтових територіях.

Наталя Могилевська обіцяє показати нареченого після війни

Наталя певна, що як тільки закінчиться війна, вона представить коханого широкому загалу й вийде за нього заміж офіційно.

Яніна Соколова

Шлюб телеведучої, в якому зростало двоє синів, усім видавався міцним. Та за 12 років пара розлучилася. Яніна жодних претензій до колишнього благовірного не висувала, пояснивши, що іноді й хороші люди розстаються.

Яніна Соколова не розповідає про нового бойфренда нічого

Нині серце Соколової вже не вільне. От тільки ім’я нового бойфренда вона ретельно приховує від підписників свого блогу. Залишилося набратися терпіння й дочекатися, допоки Яніна сама зніме табу на особисте життя.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.