Махідевран і Хатідже білявки, а Хюррем зовсім не змінилася: як тепер виглядають султанші “Величного століття”

Турецький серіал "Величне століття" свого часу став одним із найпопулярніших у всьому світі. Розповідаємо, як змінились головні героїні стрічки через багато років після прем'єри

Один із найпопулярніших серіалів про Османську імперію дивились, здавалося б, у кожній країні. Стрічка була перекладена на близько п’ятдесят мов світу та завоювала широку популярність на більшій частині земного шару. Неймовірну славу після знімань у фільмі завоювали актриси, які зіграли головні ролі – коханих Султана Сулеймана. Як зірки виглядають через 12 років після прем’єри першого епізоду серіалу?

Сельма Ерґеч

Відома турецька актриса здобула особливу популярність після знімання в серіалі “Величне століття”. На телеекранах знаменитість з’явилась в образі Хатідже Султан. Глядачі запам’ятали зірку з темним волоссям та особливою зовнішністю. Після завершення знімань у стрічці знаменитість вирішила кардинально змінити імідж і пофарбувати волосся. Тепер актриса Селма Ерґеч носить біляву шевелюру.

Як сьогодні виглядає Сельма Ерґеч, яка зіграла у Величному столітті Хатідже Султан
Як сьогодні виглядає Сельма Ерґеч, яка зіграла у Величному столітті Хатідже Султан

Нур Феттахоґлу

Актриса, яку називають однією з найкрасивіших у Туреччині, також здобула особливу популярність саме після знімання в серіалі “Величне століття”. На телеекранах Нур Феттахоґлу зіграла Махідевран Султан, яка запам’яталась глядачам неймовірною красою та вишуканим темним волоссям. З часом актрисі захотілось поекспериментувати зі своїм зовнішнім виглядом, тому вона пофарбувалась у темний білявий колір. Тепер зірка виглядає так.

Як сьогодні виглядає Нур Феттахоґлу, яка зіграла у Величному столітті Махідевран Султан
Як сьогодні виглядає Нур Феттахоґлу, яка зіграла у Величному столітті Махідевран Султан

Мер’єм Узерлі

Одна з небагатьох актрис, яка знялась у серіалі “Величне століття”, та не змінила свою зовнішність – Мер’єм Узерлі. Схоже, що знаменитість полюбляє стабільність, тому навіть попри можливість відвідати салон краси воліє залишати все, як є.

Як сьогодні виглядає Мер'єм Узерлі, яка зіграла у Величному столітті Хюррем Султан
Як сьогодні виглядає Мер’єм Узерлі, яка зіграла у Величному столітті Хюррем Султан

Популярне

Схожі статті

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.