Як сьогодні виглядає донька Ступки, з якою він живе поруч, але не бачиться: дівчинка помітно виросла (ФОТО)

Відомий український актор раніше розповідав, що вирішив залишатись за кордоном, аби бути ближчим до своєї доньки. Як онука легендарного Богдана Ступки виглядає зараз?

Дмитро Ступка, представник династії відомих українських акторів, після початку повномасштабної війни вирішив залишатись за кордоном. Знаменитість в одному з інтерв’ю розповідав, що таке рішення прийняв заради того, щоб бути ближчим до своєї єдиної доньки Богдани. Втім, попри це актор бачиться з дівчинкою не так часто, як йому б того хотілося.

Втім, нещодавно знаменитість таки зустрівся з донькою. Зірковий батько розповів про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. У своєму блозі Дмитро Ступка опублікував милу фотографію з дівчинкою та повідомив, що вона приїхала до нього на вихідні. Актор не втрачав нагоди та влаштував для доньки чудовий вікенд.

Так, спершу Дмитро Ступка запросив у гості друзів із дітьми, тому Богдана мала змогу поспілкуватись із подружкою та пограти з нею у приставку. Коли діти наспілкувались вдома, знаменитість з друзями вирішив прогулятись містом. Відомий український актор повів свою доньку по магазинах, аби та обрала для себе цікавий подарунок. Зіркова родина чудово провела разом час.

До Дмитра Ступки приїхала донька Богдана, яку народила Поліна Логунова
До Дмитра Ступки приїхала донька Богдана, яку народила Поліна Логунова
Дмитро Ступка погуляв зі своєю донькою від Поліни Логунови
Дмитро Ступка погуляв зі своєю донькою від Поліни Логунови

Раніше відомий український актор Дмитро Ступка перебував у шлюбі з Поліною Логуновою. Зіркова пара одружилась у березні 2016 року, а вже навесні наступного року в родині сталось поповнення. На світ з’явилась дівчинка, яку назвали на честь легендарного прадідуся Богдана Ступки. Попри, на перший погляд, ідеальну родину, Ступка та Логунова розійшлись на початку квітня цьогоріч.

Після початку повномасштабної війни колишня дружина відомого українського актора вирішила переїхати з донькою до США. За мамою своєї дитини рушив і Дмитро Ступка. Відтоді знаменитість перебуває за межами рідної країни, хоча й хотів повернутись до Києва.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.