“Лукаш і Мавка”: Сергій Бабкін показався з дружиною Сніжаною без “верху” на кадрі 14-річної давнини (ФОТО)

Відомий український музикант Сергій Бабкін показав архівну фотографію зі своєю дружиною Сніжаною Бабкіною. Зіркова пара позувала у первозданному образі

Сергій Бабкін, відомий український музикант і рок-зірка вітчизняного шоубізнесу, нині активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Артист час від часу ділиться новими фотографіями та цікавими новинами. Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікував архівні кадри з дружиною, які вони зробили 14 років тому. Співак і його кохана позували без “верху”, а все найголовніше вміло прикрили.

На особистій сторінці Сергія Бабкіна в соціальній мережі Інстаграм з’явилась фотографія, на якій відомий музикант і його дружина позують на тлі цегляної стіни без усього. Сніжана Бабкіна прикрила найважливіше довгим чорним волоссям, а її чоловік стояв позаду коханої.

На фотографії ледве можна було впізнати закоханих, адже кадр було зроблено багато років тому. З тих часів знаменитості дуже змінились.

Сергій Бабкін показався з дружиною на архівному фото 14-річної давнини
Сергій Бабкін показався з дружиною на архівному фото 14-річної давнини

У коментарях до нової публікації відомого українського артиста його шанувальники порівняли зіркову пару з багатьма відомими закоханими. Так, наприклад, їх називали й Акваменом з Аріель, Федеріко Фелліні та Джульєттою Мазіна, Джокером і Харлі Квін, Бобулом і Сандулесу, Лукашем і Мавкою. Втім, найчастіше їх називали Адамом і Євою.

Сергій Бабкін давно перебуває у шлюбі зі Сніжаною Бабкіною
Сергій Бабкін давно перебуває у шлюбі зі Сніжаною Бабкіною

Нагадаємо, що відома зіркова пара давно перебуває у шлюбі. До одруження зі Сніжаною Бабкіною відомий український музикант вже мав офіційні стосунки. У першому шлюбі він став батьком старшого сина, втім розлучився з коханою через свою любов до міцних напоїв. У стосунках із Бабкіною знаменитість також багато помилився, втім їхнє кохання пройшло всі випробування.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.