Після ОАЕ у Швейцарії Василісу Фролову дивує все: дерева, веселка, чисте повітря і навіть крижана вода

Телеведуча Василіса Фролова стала мамою в 43 роки. Знаменитість уже й не сподівалася на вагітність. Та коли перебувала при надії, стала ще й дружиною. Тож щаслива родина нині подорожує світом, а мама Родіона може дозволити собі порівняти умови життя в ОАЕ та Швейцарії.

Телеведуча Василіса Фролова стала мамою в 43 роки. Знаменитість уже й не сподівалася на вагітність. Та коли перебувала при надії, стала ще й дружиною. Тож щаслива родина нині подорожує світом, а мама Родіона може дозволити собі порівняти умови життя в ОАЕ та Швейцарії.

Українка похизувалася в мережі світлинами з благовірним Дмитром Котеленцем та 2-річним нащадком. Виявилося, що розвинута європейська країна неабияк здивувала колишню модель.

Найперше вразило чисте повітря, яким можна дихати на повні груди. Воно здається прозорим. В Дубаї такої розкоші немає. Після постійного пісочного пилу у Василіси склалося враження, що врешті їй хтось протер окуляри.

По-друге, з крана тече дуже холодна вода. Звісно, що в жаркій пустелі такого не може бути в принципі. Тепер же з’явилася можливість приймати контрастний душ, чергуючи теплу воду з крижаною.

Після засмаги в Еміратах можна трішки охолодитися у Швейцарії

А ще українську родину надзвичайно потішила веселка після дощу. Такого в Еміратах навряд чи колись дочекаєшся. Дерева у лісі, зелена трава, квіточки – все це вражає після тривалого перебування на жаркому півдні.

Василіса порівняла життя в ОАЕ та Швейцарії

В арабській країні на вулицях майже ніколи не зустрічаються люди похилого віку. У Швейцарії все навпаки. Вони повсюди й чудово себе почувають. Незалежно від віку, всі мешканці турбуються про довкілля. Обов’язковою умовою є сортування сміття.

Випадково зачатому Родіону минуло вже 2 рочки

Підписники ведучої, яким довелося довгий час перебувати в ОАЕ, як і Василісі, погодилися, що після Еміратів і дійсно щиро радієш деревам, хмаркам, жучкам, білочкам тощо.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.