Ольга Фреймут показала чоловіка, з яким обіймалася в готелі: прибула до України в супроводі (ФОТО)

Відома українська журналістка та ведуча Ольга Фреймут повернулась до України. У львівському готелі знаменитість помітили у компанії чоловіка. Зірка показала фото з ним

Ольга Фреймут, відома українська журналістка й телеведуча, давно завоювала популярність серед своєї авдиторії. Знаменитість прославилась, зокрема, завдяки своїй роботі на Новому каналі, але пізніше зірка вирішила змінити місце роботи. Хай там як, але після початку повномасштабної війни в Україні Фреймут разом із дітьми та чоловіком виїхала за кордон.

Нещодавно вперше за довгий час відома журналістка повернулась в рідну країну та відвідала Львів у супроводі свого чоловіка Володимира Локотка. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала милу фотографію, на якій позує разом зі своїм чоловіком, якого ніжно обіймає. Зіркова пара виглядає щасливою разом, а на їхніх обличчях сяють усмішки.

Ольга Фреймут відвідала Україну разом зі своїм чоловіком Володимиром Локотко
Ольга Фреймут відвідала Україну разом зі своїм чоловіком Володимиром Локотко

До України відома українська журналістка повернулась не просто так. Свій приїзд знаменитість анонсувала заздалегідь, повідомивши, що збирається провести лекцію про те, як зберегти манери під час війни. Така новина сильно розсердила користувачів мережі, адже багато підписників Ольги Фреймут не зрозуміли, як журналістка може розповідати про життя в умовах війни, якщо майже з першого дня перебуває за межами України.

Ольга Фреймут вперше за довгий час повернулась до України та побувала у Львові
Ольга Фреймут вперше за довгий час повернулась до України та побувала у Львові

Нагадаємо, що раніше мережу сколихнув скандал, пов’язаний із виїздом чоловіка Ольги Фреймут за кордон. У часи повномасштабного вторгнення зіркове подружжя знайшло спосіб виїхати всім разом, що спричинило справжній фурор серед українців. Наразі невідомо, чим саме займався весь цей час Володимир Локотко, адже ні він, ні його дружина не діляться деталями.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.